Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 659267089ca2f83d4b0bf46fbba96de2

Spøker det på Lier sykehus?

Populært utfartsssted for dem som søker paranormal aktivitet.

På nettstedet http://www.paranormal.no ligger det en rekke henvisninger til Lier sykehus, alle hevder å ha opplevd overnaturlige ting.

Ansatte har tidligere klaget på gjentatte besøk fra ubudne gjester. Man har antatt at dette er lokale ungdommer som bryter seg inn for å feste, men etter å ha søkt litt rundt på paranormal.no, er jeg ikke sikker på om jeg kjøper denne teorien. Det er mange som hevder de har vært der, og det kan synes som om dette er et av de mest populære stedene for spøkelsesjakt. Det er også publisert en rekke bilder fra Sykehuset.

Alt i alt kom det opp 212 tråder da vi søkte på Lier. De fleste overbevist om at dette er det mest hjemsøkte stedet i Norge, og at dette er stedet å utforske. Språket i innleggene tyder på at dette er ungdom som drar dit for å oppleve et ”kick” mer enn noen som driver forskning på paranormal aktivitet.

Også på siden www.freakforum.nu er det mange som skryter av å ha besøkt/ brutt seg inn på sykehuset. Her er det en som beskriver en opplevelsestur til sykehuset: http://www.freakforum.nu/forum/showthread.php?t=69087

Har du noen gode spøkelseshistorier fra Lier?

Noen utdrag fra paranormal.no

”June” skriver:
Heihei..
Dette har ikke skjedd med meg da men en venninne av meg. Hun og 2 kompiser hadde bestemt seg for og dra til lier. De tok mange bilder og det ene bildet fra høyrisiko bygget så ser du en gutt i bakrunn. Kanskje rundt 17 år.. Drit ekkelt.. i førsten da de kom inn drev de og skrek og kødda bare men etterpå hørte de skritt i gangene som at noen løp mot dem. I kjellern fant de mange gamle piller, sprøyte spisser osv..
Når dem kom ut hadde venninna mi og han ene kompisen kloremerker i ansiktet mens han siste hadde to store blodflekker på buksa ;s Ingen av dem har turt og nærme seg lier igjen. Har dette skjedd med noen andre? Venninna mi har gått til psykolog siden hu var der.


En skriver:
Det er jævlig creepy der... Har vært inne i det øverste, grønne huset, som ligger litt oppe i skogen, liksom. Dette huset har vært stengt i mange år. Drev med et filmprosjekt der inne. Det var så ekkelt, for jeg så noe/noen i øyekroken, men det var borte når jeg snudde meg. Det er knuste tallerkener, elektrosjokkbadekar, gamle piller o.l. oevr alt. I under etg. er det visst tegninger og kloremerker etter pasienter. Husker også en gang jeg nærmet meg huset, kom det noen merkelige lyder fra kjelleren (vinduene er nede ved bakken, så man kan høre det).
Ble litt skeptisk, men fortsatte videre. Lyden fortsatte, og til slutt turte jeg rett og slett ikke å gå lenger. Lyden sluttet når jeg gikk tilbake.


En annen tråd starter med denne:

På fredag 1 april, Var jeg og 2 venner på lier sykehus, vi var der sånn ca 4 timer altså inni bygget.. Dt var jævelig adrenalin kick men 1 gang vi gikk inn i bygget.. Men etter vi hadde sett gjennom 1 etasje, så var dt helt chill.. Vi gikk rund å surra i etasjene oppover, dt var mye sjukt å se, vi sparka inn alle dører og rom som ikke allerede var opna, vi fant ikkenoe serlig med ting men på lofte var dt litt mere og se.. Men når vi hadde gått opp alle 4 etasjene kom vi til 1 dør som var helt bolta fast med planker og metall plater dt var ikke mulig og komme inn så lurer på om noen vet hva som er bak dn døra..? Vi var oxo i kjelleren der var dt helt køl mørt, vi hadde bare 2 lightere og lyse med, dt var masse sjukt å se så ut som de hadde lagra alt der nede, vi fant 1 rom som ingen hadde vert i bak 1 plate på veggen og inni der lå de Sjonaler, sprøyte spisser på ca 10 cm, store mengder reagens rør, medikamenter, medesiner, alt mulig utstyr masse sjuke saker man ikke kan forestille seg har vert i bruk og vi fant noen småe plast ampuller vi har tatt med hjem som dt står at er radioaktivt metall i, vi skal skjekke ut hva dette er..! Hvis noen har noe mere og tilføye er dt bare og slenge inn 1 komentar..

Noen har også lagt ut film fra en nattlig tur.

Det er mange flere beretninger - søk og les!

Se også:  http://www.liernett.no/?artikkel=1314

1/6 (lier 3.jpg)
2/6 (lier 4.jpg)
3/6 (lier 5.jpg)
4/6 (lier.jpg)
5/6 (lier2.jpg)
6/6 (lier6.jpg)
Forrige artikkel:Godt Nett-ÅrNeste artikkel:Båndtvang i alle lysløyper
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode