Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 9e08e9f223a712838c72d8a4b5e6c053

LOs sommerpatrulje i Buskerud

For 22 år på rad vil LOs sommerpatrulje informere unge arbeidstakere om deres rettigheter og plikter i arbeidslivet.

For 22 år på rad arrangerer LO sin sommerpatrulje. Sommerpatruljen har til hensikt å informere unge arbeidstakere om deres rettigheter og plikter i arbeidslivet. Dette gjøres ved at vi besøker bedrifter der hvor det er unge arbeidstakere, og har stand i Drammen, Kongsberg og Hønefoss. Patruljen utgjør 66 dagsverk, noe vi er godt fornøyd med.

I år skal vi ha et ekstra fokus på noen områder som kan være utfordrende for unge arbeidstakere, dagligvare, restauranter, hagesentre.

Sommerpatruljen 2006 i Buskerud skal foregå i uke 26. Patruljen skal være i Drammen mandag 26. juni og torsdag 29. juni, Hønefoss tirsdag 27. juni, Kongsberg onsdag 28. juni.

Allerede nå har vi fått inn en god del tips om bedrifter hvor unge ansatte ikke har det bra. Det vil komme flere tips før, under og faktisk noen etter patruljen. Det har også vært en del som har tatt kontakt fordi de har spørsmål som går på arbeidskontrakt, lønn og generelt rettigheter i arbeidslivet.

Sommerpatruljen i Buskerud vil heller ikke i år ha som mål å ta flest mulig bedrifter for lovbrudd. Det beste for oss er at problemene løser seg, og at man har et godt arbeidsmiljø på bedriftene.

Forrige artikkel:Godt Nett-ÅrNeste artikkel:Båndtvang i alle lysløyper
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode