Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 8b2691f9443ef24a77733e8efcb79e4d

Fokus på Fair Play

- Dette er i fokus under fotballskolene i Buskerud, sier klubbutvikler Øyvind Nilsen i Buskerud Fotballkrets

Både Nilsen egen klubb, Sylling IF og Lier har arrangert de såkalte Tinefotballskoler etter skoleslutt.

Sylling IFs fotballskolen ble arrangert fra fredag 11.juni til søndag 13.juni, forteller Nilsen. Ca. 60 deltagere, blant dem 15 jenter; i alderen fra 7 år til og med om 13 år deltok.

- David Svensen hadde ansvaret for fotballskolen som han hadde planlagt på en god måte; gode medarbeidere til matservering og instruktører fra Syllings seniorlaget, damelag og 16-17 årige juniorspillere, forteller han.

- David hadde et fint fokus på Fair Play under fotballskolen; viktig å ta vare på medspillere og motspillere.

I årets utgave av fotballskolen hadde man lagt opp til øvelsesstasjoner; 6 stasjoner med ferdigheter som pasning, skudd og mottak. Dette krydret med mye spill (smålagsspill - maks 3-5 spiller pr. lag). Dette sikret at alle ble mye i berøring av ballen; mange spillsituasjoner for alle deltagerne. Den siste dagen ble det arrangert fotballkamper hvor lagene representerte alle verdenslag.

Det hele ble avsluttet med grilling sammen med foreldrene.

146 spillere på Tranby

Lier IL s fotballskole på Tranby ble arrangert onsdag, torsdag og fredag i forrige uke. Brede Nybråten (nr 2 fra v), var hovedtrener for de 46 jentene som deltok. Han hadde hjelp av den del spillere fra Lier IL s kvinnelige junior- og seniorspillere. En av dem var Maja Sendstad, som har spilt både på by-, krets og regionslag.

Fra 9-15 ble det trent i tilsvarende øvelser som Sylling IF. Koordinator var Espen Due. Gutte- og juniorspillere på herresida assisterte.

- Det ble spist felles lunsj med varer fra den dagligvarebutikken på Tranby. Ellers var skolen sponset med frukt, forteller en svært så fornøyd fotballeder Leif Helge Røed.

Da Liernett var innom var Morten Mundal, heltidsansatt klubbutvikler i Buskerud Fotballkrets på besøk. Han bidrar til å koordinere fotballskolene. I alt 22 fotballskoler blir arrangert i kretsen i år.

Fair Play bevises godt på de tre bildene under fra Tines fotballskole på Tranby der trener Brede Nybråten med humør og smittende spilleglede gikk foran  ---

1/3 (fairplay_a.JPG)
2/3 (fairplay_b.JPG)
3/3 (fairplay_c.JPG)
Forrige artikkel:Siste julebrev fra MalagaNeste artikkel:Smilte fornøyde
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode