Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: e6a9e0e66fad857427ab9a4dc42dda0c

Aktiv ferie for skolebarna

Pressemelding: Barn i Lier tar vinterferien på håndballbanen

I vinterferien gjentar Norges Håndballforbund og Gjensidige suksessen med håndballskoler for barn og unge over hele landet. Gjensidige har vært håndballjentenes og norsk elitehåndballs støttespiller siden 1992. I ferien kommer bredden på banen.

Gjensidiges samarbeid med Håndballforbundet om etableringen av Gjensidige Håndballskoler er et betydelig engasjement fra Gjensidige til rekrutteringen til håndballen. I 2008 ble det arrangert håndballskoler i store deler av landet. I år er det enda flere klubber som arrangerer Gjensidige Håndballskole.

– Vi i Lier IL håndball gleder oss til å gjenta suksessen fra vinterferien. Da skal 50 barn lære mer om håndball og selv være midtpunkt i spillet, sier Erik Gunnerud leder i Lier IL håndball. Han og andre trenere og eldre spillere skal lære nye spillere å bli glad i håndball, og videreutvikle de som allerede spiller aktivt.

 

Inkluderer alle

Gjensidige Håndballskole er et tilbud til alle barn mellom 6-13 år, uansett nivå. På skolen blir det lek og moro med ball, konkurranser og godt felleskap. Dessuten vil barna møte nye venner de kan ha glede av i tiden fremover. Erik Gunnerud håper også at mange av de som ikke har spilt før, får lyst til å fortsette med denne flotte idretten.

 

- Vi er stolte over å kunne være med å bidra til at mange barn og unge får et tilbud om en aktiv ferie med gode håndballopplevelser, og håper at Gjensidige Håndballskole skal være med på å sikre rekrutteringen for sporten generelt og klubben spesielt, sier informasjonsrådgiver Geir Gjermundsen i Gjensidige.

 

 

Marit Breivik anbefaler håndballskolene

– Håndball er verdens beste sport. Og selv om håndballjentene tok gull under OL i Beijing, er det viktig å tenke rekruttering av fremtidens spillere. Men Gjensidige Håndballskole skal først og fremst være en morsom opplevelse for barna, sier landslagstrener Marit Breivik.

 

Faktainformasjon

Gjensidige håndballskole arrangerer i Tranbyhallen og det er trening hver dag i ferien fra kl 0900-1500. Alle barn og unge mellom 6-13 år er hjertelig velkommen til å bli med. Påmelding etter første mann til mølla prinsippet og er bare mulig på www.handball.no

 

 

Kontakt eventuelt Erik Gunnerud i Lier IL håndball

Forrige artikkel:Ett år etter MangfoldsåretNeste artikkel:- Fikk brukt fysikken
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Torsdag 22. januar 2009 11:55: Håndball
Kan informere om at det også blir arrangert Gjensidige Håndballskole i St. Hallvardhallen V/Reistad IL. Denne skal vare fra man-ons i vinterferien. Benytt samme link som over ved påmelding, altså www.handball.no
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode