Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: a63e1e4f474c71295d4b3c0edb403eba

Kan steke seg til London-OL

St. Hallvard Håndballklubb forsøker å steke vafler hele veien til London-OL.

I konkurransen som foregår på Facebook kan klubben vinne en vaffelvogn som kan brukes til å skaffe seg inntekter med.

Det trekkes også ut en person fra klubben som vinner tur for to til sommerens OL i London, med reise, spennende billetter og overnatting.

Selv om det bare er ”data-vafler” det er snakk om, er det like fullt er det flotte premier å vinne. Konkurransen er i regi av If Skadeforsikring i samarbeid med Norges Idrettsforbund.

- Men skal St. Hallvard Håndballklubb vinne er det viktig at flere hjelper til. Det gjøres enkelt ved å gå til vår Facebook-side og steke vafler. Hver eneste vaffel blir viktig i kappløpet for St. Hallvard, som akkurat nå ligger på tredje plass, sier Anita Gustavsson, ansvarlig for denne aktiviteten hos If.

Forsikringsselskapet forsikrer alle barn opp til 13 år som er med i organisert idrett innen Norges Idrettsforbund. En halv million barn er omfattet av ordningen.

- Med denne konkurransen vil vi gjerne gi litt tilbake til alle som er med i idretten, små og store, sier Gustavsson. For mange idrettslag er vaflene selve ryggraden blant inntektskildene, derfor synes vi dette var en morsom måte å vise dette på.

Facebook-konkurransen er allerede svært populær. I skrivende stund er det stekt 2514 vafler. Nedre Romerike Cheerleaders har stekt flest, med 230 vafler. Rett etter følger Oppsal IF Håndball med 203 vafler. På tredje plass ligger St. Hallvard Håndballklubb med 88 vafler.

Mange andre klubber følger rett etter, så du bør også sjekke om det er andre klubber du kan stemme fram. Det er heller ikke for sent å registrere nye.

Alle idrettslag i Norges Idrettsforbund er registrert på systemet. Lier IL og Spa/Bra har stekt 2 vafler hver, mens Sylling IF og Sjåstad/Vestre Lier har stekt 1 vaffel hver.

Vil de andre idrettslagene i Lier gi håndballklubben konkurranse? Hvem tar utfordringen?

Konkurransen varer frem til 15. juni og finnes på www.facebook.com/Ifskadeforsikring.

Forrige artikkel:Toget er gåttNeste artikkel:
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode