Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 2ed2aa54405944a146edc1104006dedc

Vi besøker Liers spisesteder: La Baguette

45 kroner per kakestykke er i meste laget og spesielt når kakene serveres i en sparsomt utstyrt avkrok der de fleste som passerer, er på vei til og fra kundetoalettene.

Bauhaus er tysk og serveringsstedet ”La Baguette” er fransk, i det minste i navnet. Rett etter åpningen var utvalget i disken vesentlig større enn i dag. Nå er tilbudet blitt begrenset til tre-fire kakevarianter og et mindre antall baguetter og oppvarmingsklare småretter.

Bauhaus har mange utfordringer. Serveringsstedet er en av dem.

Det sier litt om at kundene har det for travelt til å sitte ned, men også om at prisnivået er noe høyere enn ventet. Femogførti kroner for et uspennende kakestykke av moderat størrelse er ikke direkte billig.

En bunke vafler så greie ut, men var kalde, slik de nesten uten unntak er på Liers mange serveringssteder. Kalde vafler er sikkert praktisk for serveringsstedene, men trekker inntrykket kraftig ned ettersom det oppstår betydelig tvil om når vaflene forlot det varme jernet. Noen matvarer – blant dem vafler -  må være nylagde hvis de skal smake skikkelig.

Det er bemerkelsesverdig kort vei til toalettet.

Serveringsstedet tar ikke store plassen hos giganten Bauhaus, og er sikkert ikke den mest interessante delen av butikken verken for kundene eller økonomisjefen. De fleste av de fire-fem firemannsbordene er oftest ledige.

”La Baguette” er i utgangspunktet et lovende navn, men stedet lever ikke opp til forventningene. ”Bauhaus-kiosken” hadde passet bedre.

Forrige artikkel:Eiksetraområdet bestNeste artikkel:Fortsatt utrygg søndagsparkering på Heggtoppen
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode