Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 506c1ad719b425ce9e8aa32817cb8dc4

Rotary-marsj for tredje gang

Mandag kveld inviterte Lier Rotary-klubb for tredje år på rad beboere fra bygdas bo- og omsorgshjem til turmarsj i vakkert kultur- og naturlandskap rundt Lier Bygdetuns frukt- og staudehage og verneverdige bygninger.

De to klubbene i Lier er også så heldig å ha møtene sine i det ærverdige Heg Gjestgiveri, som er gjenreist på tunet.

I underkant av 80 beboere og ledsagere var påmeldt til arrangementet i år. Været var ikke like sommerlig og vakkert som i fjor, men rundt 50 deltagere i alle aldere trosset mørke skyer og stilte til start. Der ble de ønsket god tur av Liers ordfører Ulla Nævestad.

To ulike løyper var merket for turgåerne, som godt fornøyde kom i mål og kunne styre rett mot pølse- og brusdisken. Også i år var det musikk og god stemning med gode, gamle evergreens, og både ordfører og turdeltagerne våget seg ut på ”dansegulvet”. Etter kaffe og vafler kom det aller beste med hele kvelden; nemlig premieposen. Her er det de små overraskelsene som teller, og i posene var det både sjokolade, såpestykker, lys, lommespeil og andre små rariteter.

Lier Rotary Klubb har 31 medlemmer, og dette er et prosjekt som engasjerer hele klubben og som oppleves som et meningsfullt bidrag til lokalmiljøet. Her kan alle bidra enten som vakter, kaffekokere, med pølseservering eller som dansepartnere!


Siden Rotary-marsjen ble arrangert for første gang for tre år siden, har Liers ordfører Ulla Nævestad åpnet arrangementet og tatt seg tid til en prat og en svingom med deltagerne. Her har Svend Olav fått ordføreren med i dansen.

Forrige artikkel:Eiksetraområdet bestNeste artikkel:Fortsatt utrygg søndagsparkering på Heggtoppen
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode