Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 3f35b4142cad49fbeb767431e8e9e476

Lierskaukoden

- og jakten på den hellige Gra(vd)al, presentert av Lierskovens Dramathiiske Selskab

Året er 2011. Ordførervalget står for døra. Lierskauens ordførerkandidat er en erverdig middelaldrene gubbe, som forsøker å vippe den sittende ordfører Ulla av krakken. For å ha noen mulighet til dette, må han finne Lierskaukoden. Sammen med sin ennå mer erfarne kamerat, forsøker de å knekke Lierskaukoden, og starter jakten på den hellige Gra(vd)al….

Jakten starter hos den gamle vismannen på Stryken og kuliminerer i et låveball på Lierskauen. Vi er med på deres elleville jakt blant bygdas mer eller mindre underlige mennesker, en jakt, som etter hvert får skjebnesvangre følger…

Gå ikke glipp av Lierskovens Dramathiiske Selskabs heidundranes festlige jubileumsrevy, som har premiere på Samfunnshuset den 21. november. Skuespillerensemblet er større og mer spenstig enn noen gang, og gruppen ser ikke bort fra at publikum vil bryte ut i latter eller kanskje felle en tåre over ensemblets mange dansende, syngende eller komiske krumspring. Som skuespiller deltar også Ulla Nævestad, og vi kan garantere at verken formannskap eller kommunestyre tidligere har sett sin ordfører til de grader ute på de skrå bredder.

Billetter til forestillingene 21.-24. november vil snart bli lagt ut på Joker på Lierskauen og Servicetorget i Lierbyen. De vil garantert være utsolgt, lenge før du klarer å knekke Lierskaukoden!

Forrige artikkel:Skål for de frivilligeNeste artikkel:Nyttårsbilder fra Lier
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode