Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 82b59bb5828dd69ae0fb0b70a11383cd

Lierdagene: Seks uker igjen

På bildet er ordfører Ulla Nævestad på vei til Lierdagene i 2003, men åtte år før var det ordfører Svein Liavåg som åpnet Lierdagene. Se Liernetts video med ham og mange andre kjente og ukjente fra Lierdagene i 1995!

Lierdagene varer bare en helg, men på www.lierdagene.no kan du gjenoppleve litt av stemningen. Denne uken tar vi et tilbakeblikk på Lierdagene for seksten år siden. Videoen gir seks-syv minutter med glimt fra arrangementene i 1995.

Mer video kommer

Vi har også fått videoinnslag fra mange av de tidligere Lierdagene, og neste uke følger vi opp med video fra 1997, da en ”ny nordmann” for første gang i historien ledet Lierdagskomiteen. Han kunne ønske en ”gammel liung”, daværende statsminister Thorbjørn Jagland, velkommen til Lierdagene.

Nok spekepølseselgere

Påmeldingsfristen for boder på årets Lierdager går ut i morgen, fredag 15. april. Komiteen opplyser om at det nå er så mange boder som selger spekepølser og gaveartikler/ leker/ godteri at den ikke lenger tar i mot påmeldinger fra slike.

Les mer om årets og tidligere års Lierdager på www.lierdagene.no  

Forrige artikkel:Møkka lei møkkaNeste artikkel:Vi besøker Liers spisesteder: Chili Pizza
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Torsdag 14. april 2011 14:19: Liung
Mer video takk! Dette var overraskende og bra.
Fredag 15. april 2011 08:41: Chris
Lierdags komitte setter rosa sauer plakater rundt i Lier. Har dem en problem med selvbilde? Vet dem ikke hva rosa sauer menes:
http://www.urbandictionary.com/define.php?term=pink%20sheep
LÝrdag 16. april 2011 11:32: Vestfra
Komiteen f√•r f√• bruke markedsf√łringsbudsjettet etter eget √łnske. Noen mener rosa sauer er grei markedsf√łring, andre tviler. Mulig saueinnslaget sier noe om Lierdagene, eller muligens bare om komiteen.
LÝrdag 16. april 2011 12:53: Ytre lier
Urbandictionary.com kan vel ikke ser p√• som en veldig seri√łs side som man kan ta stilling til. Se f.eks hva de skriver om andre ting som har med rosa √• gj√łre. Det man kan si om dette stuntet er jo at det skaper oppmerksomhet og folk har noen √• snakke om her i byggda, jeg har jo snakket med flere som synes dem er morsomme og helt harml√łse. √ėkonomien i dette blir vel synliggjort n√•r Lierdagene er over og regnskapet offentliggjort.

Uansett, synes jeg det er kult at noen t√łrr √• tenke, og ikke minst gjennomf√łre ideen i praksis. Det jeg har sett av komentarer her p√• liernett er at Lierdagene er blitt "Gay". Litt artig n√•r man ser p√• hvordan fargetrendene i Norge og resten av verden bruker denne fargen mer og mer. :)
Flere artikler

2022 Sylling Hardcode