Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: fb50ee50addfdb0b085ce6d96de55ea0

Lierdagene: Seks uker igjen

På bildet er ordfører Ulla Nævestad på vei til Lierdagene i 2003, men åtte år før var det ordfører Svein Liavåg som åpnet Lierdagene. Se Liernetts video med ham og mange andre kjente og ukjente fra Lierdagene i 1995!

Lierdagene varer bare en helg, men på www.lierdagene.no kan du gjenoppleve litt av stemningen. Denne uken tar vi et tilbakeblikk på Lierdagene for seksten år siden. Videoen gir seks-syv minutter med glimt fra arrangementene i 1995.

Mer video kommer

Vi har også fått videoinnslag fra mange av de tidligere Lierdagene, og neste uke følger vi opp med video fra 1997, da en ”ny nordmann” for første gang i historien ledet Lierdagskomiteen. Han kunne ønske en ”gammel liung”, daværende statsminister Thorbjørn Jagland, velkommen til Lierdagene.

Nok spekepølseselgere

Påmeldingsfristen for boder på årets Lierdager går ut i morgen, fredag 15. april. Komiteen opplyser om at det nå er så mange boder som selger spekepølser og gaveartikler/ leker/ godteri at den ikke lenger tar i mot påmeldinger fra slike.

Les mer om årets og tidligere års Lierdager på www.lierdagene.no  

Forrige artikkel:Urimelig ved RimiNeste artikkel:Kollisjon på E-18
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Torsdag 14. april 2011 14:19: Liung
Mer video takk! Dette var overraskende og bra.
Fredag 15. april 2011 08:41: Chris
Lierdags komitte setter rosa sauer plakater rundt i Lier. Har dem en problem med selvbilde? Vet dem ikke hva rosa sauer menes:
http://www.urbandictionary.com/define.php?term=pink%20sheep
Lørdag 16. april 2011 11:32: Vestfra
Komiteen får få bruke markedsføringsbudsjettet etter eget ønske. Noen mener rosa sauer er grei markedsføring, andre tviler. Mulig saueinnslaget sier noe om Lierdagene, eller muligens bare om komiteen.
Lørdag 16. april 2011 12:53: Ytre lier
Urbandictionary.com kan vel ikke ser på som en veldig seriøs side som man kan ta stilling til. Se f.eks hva de skriver om andre ting som har med rosa å gjøre. Det man kan si om dette stuntet er jo at det skaper oppmerksomhet og folk har noen å snakke om her i byggda, jeg har jo snakket med flere som synes dem er morsomme og helt harmløse. Økonomien i dette blir vel synliggjort når Lierdagene er over og regnskapet offentliggjort.

Uansett, synes jeg det er kult at noen tørr å tenke, og ikke minst gjennomføre ideen i praksis. Det jeg har sett av komentarer her på liernett er at Lierdagene er blitt "Gay". Litt artig når man ser på hvordan fargetrendene i Norge og resten av verden bruker denne fargen mer og mer. :)
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode