Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: f4a96344ee06645e77b9520ce0d67e20

Griller for kreftsaken

Marché Restaurant har ingen standard prisliste på sin stand under Lierdagene. De tar derimot donasjoner til Kreftforeningen, noe som ga hele 14 000 kroner til kreftsaken lørdag.

- Marché og Kreftforeningen har samme filosofi når det kommer til mat, det skal være godt og sunt, forteller Mats Johansson (t.v. på bildet). Johansson er administrerende direktør for Marché i Norge, og tilbringer helgen i Lierbyen.
- Vi i Marché ønsker å gjøre noe som er til nytte for lokalsamfunnet, og gir derfor inntektene våre til Kreftforeningen. Liungene er gavmilde, på lørdag fikk vi inn kr 14 000, sier Johansson.

I Europa har det lenge vært en suksess med kombinasjonen lavpriskjede og restaurant sammen. Marché åpnet sin restaurant på Kjellstad i vinter, og holder til sammen med lavpriskjeden Bunnpris. Det er den første kombinasjonen av sitt slag i Norge.
- Og Bunnpris på Kjellstad er faktisk den eneste dagligvarebutikken på E18 fra Oslo til Kristiansand, forteller en stolt Johansson.

Ordet marché betyr torg. I dette ligger det at de forskjellige restaurantene velger og plukker ut sine egne råvarer. All mat lages fra bunnen av. De bruker for eksempel ikke tomat på vinteren, utenfor sesongen, fordi smaken da er nærmest borte.
- Da sylter vi heller gulrot og bruker på smørbrødene, smiler den svenske direktøren som hadde tatt turen til Lierbyen denne helga.

Forrige artikkel:Tranby skolekorps på ærefult oppdragNeste artikkel:Teater til uka?
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode