Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: ac8322aa2e081e1340924bc0af85b14a

Sjåstad sanitetsforening med støtte til kreftsaken

Og slik gjorde de det. Mannekengoppvisning, med spenstige damer fra egen forening på catwalken akkompagnert av liflig pianomusikk. Sylling sangkor i hver ende av arrangementet. På bordene en samling kaker, bløte og myke, som bare kan oppleves hver gang Sjåstadsaniteten står for arrangementet. Under hver kaffekopp lå egne sanger skrevet for anledningen. Bordene var pyntet med arrangørens logo og friske blomster. Scenegulvet var tettpakket med flotte gevinster, og i salen var ingen stol ledig. Alt var godt annonsert, og arrangementet var bare ett av mange på en tettskreven årsplan. Slik skal det gjøres.

Leder Astrid Sylling takket for frammøtet og innsatsen til hver i sær. Selv hadde hun ikke gjort noe særlig. Som i enhver profesjonelt drever forening blir de fleste arrangementene bortsatt til underkomiteer.

Men julemessa er like rundt hjørnet og der er alle mann, unnskyld damer, i aktivitet. Astrid kan fortelle at uthuset på Sanitetshuset er omgjort til sentral for den tradisjonelle begivenheten i desember. Mens loddsalget pågår legger hun siste hånd på vaktlistene til julemessa. Og ennå er det lenge til jul. De framøtte syntes de hadde fått god valuta for den nesten 17 000 kronene de hadde bidratt med. Men viktigst av alt var at de kunne gå hjem i forvissning om at de hadde vært med å gi en betydelig og kjærkommen gave til kreftsaken.

Forrige artikkel:Nyttårshåp i et nytt landNeste artikkel:Seier på Ringerike
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode