Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: b6b2aa308a4333e9fd5eb4563c73637f

Hederspriser i Sylling

David Svendsen var en av flere som ble takket for en fabelaktig innsats av Narve Holmen på sesongavslutninga for fotballen i Sylling IF på torsdag.

David fikk trampeklapp fra alle barna i salen som tydelig viste at de har satt pris på David og den innsatsen han har stått for.

Alle lag måtte på scenen hvor trenere/ lagledere oppsummerte årets prestasjoner. Oppsummeringene vitner om mange  engasjerte barn som har kjempet godt både i medgang og motgang. - Neste år slår vi Sjåstad,  var oppsummeringen fra gutter 10. -  Vi spilte jevnt med de beste på en god dag, hevdet treneren for samarbeidslaget Sylling / Sjåstad i gutter 13. - Vi har hatt en fantastisk høstsesong med kun et tap og 2. plass i 1 divisjon, oppsummerte gutter 14.  A laget oppsummerte også at de totalt sett er fornøyde med året. I vårsesongen var det litt "stang ut", men i høst har de fått ballen i mål - en fin sesong og en fin gjeng!

Leder i fotballgruppa, Narve Holmen, rettet en hilsen til alle trenere, lagledere, oppmenn, foreldre/ foresatte, besteforeldre, vaffelstekere, kioskvakter, draktvaskere etc som gjennom året har bidratt til at vi også i år har kunnet være vitne til mye fotballmoro på Sylling stadion - barna svarte opp med jublende applaus og gav uttrykk for at de skjønte at det faktisk ligger mye arbeid bak en lang fotballsesong.

Jenter 9 år oppsummerer fotballsesongen med følgende utsagn:

Å vinne liker vi veldig godt! Vi spiller fotball nesten hver dag i ballbingen på skolen, og det er gøy å sentre til hverandre. Det er gøy å være sammen med laget! Halvparten av jentene i klassen har spilt på laget, ei har vært med i en halv "episode". Vi tapte, vi tapte, det driter vi i - vi kommer tilbake og da vinner vi! 

Nederst f. v. : Maren, Synne, Vilde,  Andrine Øverst f. v. : Rikke, Elise , Sigrid Sofie.

Minneprisen

Erlend Almaas minnepris ble i år gitt til en av Sylling IFs juniorspillere. Spilleren har i flere kamper i år kommet inn på A-laget og gjort en god jobb. Han har tatt store steg fotballmessig. Han er positiv, blid og sier aldri nei - et flott forbilde for alle våre barn og unge. Han kommer godt overens med alle på laget, både de andre juniorene og "gamle-gutta" på nærmere 50 år! Han fortjener virkelig denne minneprisen - han ble omtalt som positiv, hjelpsom, treningsvillig helt i tråd med statuttene for minneprisen. Årets vinner er Robin Nordby Håvet, født i 1996.

Formann i fotballgruppa i Sylling IF, Narve Holmen, delte ut årets minnepris . Robin takket for prisen og sa at tilhørigheten til fotballen i Sylling hadde vært en stor støtte for han dette året! 

Forrige artikkel:Toget er gåttNeste artikkel:
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode