Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 73bfa16a60be5eada1c7d2239c0de88f

Ny deltakerrekord

- Det er målet for årets St Hallvardleker, fastslår Ingvild Mjøen (leder), Julie Rokke Jagland (pressesjef) og Guro Wamstad (mediesjef).

Det er 3. klasse Idrett på St Hallvard videregående skole som atter står ansvarlige aktivitetsdagen for psykiske og fysiske funksjonshemmede i alle aldre. Den 18. april blir det lagt opp til stor idrettsglede i St Hallvardhallen. Det er Buskerud største arrangement i sitt slag. 3. klasse får hjelp av 1. og 2. klasseelever som gruppeledere og medhjelpere. De har jobbet hver mandag over en periode på åtte-ni uker.

I fjor var over 500 mennesker samlet rundt arrangementet i St. Hallvardhallen, og det ble satt ny rekord med ca 260 deltakere. Målet i år er å øke deltakerantallet til oppimot 300 deltakere.

- Vi har ringt skoler og virksomheter som kan ha mulige deltakere. Det er bedre enn å sende epost som lett kan bli glemt, sier Julie.

- Cirka en måned før arrangementet er vi i ruta, fastslår de. - Organisasjon er forbedret. Vi tror vi har bedret informasjon innad. En informasjonleder skal sørge for det. Og så skal vi ikke gå tom for vafler. I fjor var det ei mor som bor i nærheten som reddet oss, ved å trå til med vaffelstekingen, oppgir jentene med et smil.

Det er en aktivitetsdag med mange spennende aktiviteter fra svampekast og hoppeslott til tegnebord, og uventede overraskelser. Her får alle utfordret seg på sitt nivå og det er aktiviteter for alle. Det er en dag fylt av aktivitet, musikk, glede og samhold.
- I år har har vi lagt til ei øvelse med ballek, spesielt tilpasset rullestolbrukere.

Under St Hallvardlekene er det loddsalg og kiosksalg. Hvert år går overskuddet fra dagen til et formål 3. kl på Idrett velger. Ifjor var det Stoppen Turn som fikk en sjekk på 10 000 kroner for sitt arbeid for funksjonshemmede. Arrangementet har nå et godt økonomisk fundament. Det er jobbet godt med sponsorer. De har også en "krisekasse". En egen gruppe har jobbet med det.

3. klasse ved idrettslinja på tur. (Foto: Privat)

Her er tidligere liernettartikler:

http://www.liernett.no/2506-stotter-miljotiltak

http://www.liernett.no/4701-givende-og-laererikt

http://www.liernett.no/5390-235-storkoste-seg

http://www.liernett.no/5429-mine-hjertebarn

Forrige artikkel:Toget er gåttNeste artikkel:
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode