Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 001840e7bfbb155ca3181d83c50d5ecb

Støtter miljøtiltak

To idrettsledere fra distriktet kunne motta priser fra idrettselevene ved St Hallvard videregående skole i dag

Siste års elever ved Idrettslinja kan ikke bare trene og instruere. De har vist på gang at de kan planlegge, organisere og gjennomføre arrangementet på en slik suksessfull måte. Det sies at deltakerne går og gleder seg i ukesvis før lekene skal arrangeres i april.  Og neste år er det 20 årsjubileum ----
Dette er et elevprosjekt, sier lærer Erik Bjørnstad og trekker seg tilbake. Fram står Silje Bakke med to sjekker. Etter at gode sponsorer og godt kiosksalg er overskuddet etter St Hallvardlekene såpass stort at elevstyret denne gang besluttet å gi ut to priser.

Det har som vanlig vært iherdig jobbing med St Halvardlekene. - Elevtyret har hatt møter 1-2 ganger uka for å forbrede det leken, sier Silje Bakke. Hun sier at prisvinnerne ble plukket ut etter råd fra Idrettskretsen. 

På ingressbildet ser vi også Magnus Mjøsund (tv) og Fredrik Mellbye, begge fra styret, foruten representanter for prisvinnerne (se bilder og tekst nedenfor) og Silje Bakke.
  

Troll 4 H en miljøklubb for psykisk utviklingshemmede med Modum som møtested fikk 15 000 kroner. Troll 4 H ble dannet i 2000. Solfrid Marthinussen mottok prisen. Hun er instruktør innen skog og miljø.


Bergljot Bugge Aaserud fra Buskerud Orienteringskrets mottok et stipend på 20 000 kroner til  prosjekt nærtrim i form av turorientering. - Turorientering skal være lett tilgjengelig, sier Aaserud. Det jobbes med prosjekter i Modum, Øvre og Nedre Eiker, Drammen og Røyken.

 

Forrige artikkel:Godt nyttår! Enig……?Neste artikkel:Romjulsmusikk
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode