Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 328689117a9f4d0e8920764dcf6a461b

God treningskultur over flere tiår

- Årets opprykk er et resultat av gode treneres langvarig innsats og med høy faglig kompetanse, både håndballfaglig og menneskebehandling, sier tidligere trener og arkitekten bak Reistads håndballskoler, Erik Bjørnstad,

- St Hallvard Håndballklubb er i ferd med å få på plass en god rekruttering og skape en god treningskultur, sier Bjørnstad som har vært lærer i mange år på Idrettslinja ved St Hallvard Videregående skole.

- Endelig er samarbeidet med DHK kommet skikkelig igang. Det det tok 18-19 år- ALT for lenge, mener Bjørnstad.

- Opprykket til 1. divisjon vil åpne for en flott mulighet for unge spillere med ambisjoner- De kan være aktuelle for nivå 1, nivå 2 og nivå 3 innenfor DHK og St. Hallvards lag - helt ypperlig, dersom man får klubbenes trenere til fortsatt å jobbe med felles utviklingsmål. Da vil nok mange guttespillere i nedre del av Buskerud se at de får gode muligheter til å utvikle seg.
Alt dette under forutsetning av at begge klubbene også utvikler seg administrativt - der må de ligge i forkant av utviklingen, sier han.
 
- Nå er muligheten blitt optimal ved dette opprykket- Da gjelder det å forvalte disse mulighetene, understreker Bjørnstad.

Minnes Reistads tidligere bragder

Liernett fikk være med Bjørrnstad på en mimretur på klubbrommet til Reistad IL i St Hallvardhallen i forrige uke. Det ble et gjensyn med gamle bragder. Her en smakebit fra utklippsbøkene.

Reistad vant NM for junior i 1981. Under sees en jublende trener, Erik Bjørnstad etter at seieren var sikret i finalen. 

Erik Bjørnstad minnes også sesongen 1986/87. Trener var Mads Uldahl. - Arne Borch (på bildet under) spilte- ble en av toppscorerene dette året. Reistad ledet eliteserien etter fem serieomganger med negativ målforskjell på 122-124!!! - Men rykket ned.- Laget besto i nesten 100 % av spillere fra egen klubb. Jeg husker ikke hvor mange det var utenfra - tror det var to – tre stykker.Samtidig fikk en del spillere landslagsoppdrag i denne perioden.

Sammen med en annen liung, Glenn Solberg ble Øystein Johannesen stjerne og profil også på Drammen Håndballklubbs mesterlag på nittitallet.

 

Knut Green (her til venstre i oktober 2008 sammen med Endre Vindheim) var den første landslagsspiller fra Reistad og den første utenfor Oslo, som på 1950 tallet spilte på landslaget. Han spilte 11-mannshåndball for Norge for 40 000 tilskuere i Tyskland i 1954.

Les denne artikkelen: http://www.liernett.no/3428-spilte-11-mannshaandball

Tidlig på 90-tallet var Reistad IL, sammen med Sturla i Drammen, med på å etablere Drammen HK. Herresatsingen ble skilt ut fra klubben, som ønsket å satse på breddeidrett fra barn og ungdom. I 2007 har klubben igjen et godt herrelag, og sammen med Lier IL etablerte de et nytt overbygningslag for herre- og juniorlag i Lier, kalt St. Hallvard.

Les mer om Reistad her: http://www.reistad-il.com/  

Forrige artikkel:Eiksetraområdet bestNeste artikkel:Fortsatt utrygg søndagsparkering på Heggtoppen
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode