Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 1f239380b7e50ea17200dd51fdb6431b

Dansegalla for psykisk utviklingshemmede

Psykisk utviklingshemmede trenger flere sosiale arenaer hvor de kan møte likesinnede.

Hva med å arrangere en dansegalla for dem? Dette innspillet kom fra et bofellesskap under årets fritidsmesse i Lier. Fritidsleder Håvard Rype i Lier kommune tente sporenstreks på ideen og sendte invitasjon til flere andre kommuner i nærheten om et eventuelt samarbeid om et slikt prosjekt. For en ting var helt klart fra starten, skulle man få dette til så, måtte man ha et skikkelig trekkplaster! Norges mest populære danseband Ole Ivars ble kontaktet, man søkte Aker Kværner på Tranby om leie av kantinen der og fant fram til en egnet dato: fredag 24. mars 2006. Så kl. 19.00 den kvelden åpnes dørene for flere hundre forventningsfulle og danseglade mennesker.

Arrangementet som er blitt døpt ”Danse lell!” er altså et samarbeidsprosjekt mellom Lier, Asker, Bærum, Drammen, Hurum, Nedre Eiker og Røyken kommuner. Kommunene stiller med underskuddsgaranti, men tror vel ikke egentlig at den blir nødvendig å bruke. Budsjettet for arrangementet er på kr. 100.000, men med en del sponsing har man greid og få billettprisen ned i 300 kroner og med ca. 250 betalende gjester vil man gå i balanse.

Arrangementet er åpent for alle psykisk utviklingshemmede og deres ledsagere, så man behøver ikke være bosatt i de syv arrangerende kommuner for å komme og svinge seg i dansen sammen med likesinnede.

Arrangementskomiteen medlemmer fra alle de 7 aktuelle kommunene skal møtes i Aker Kværners kantine, Joseph Kellers vei 20, 3408 Tranby førstkommende torsdag 26. januar kl. 14.00 for å diskutere de siste detaljer.

Ønsker du utfyllende informasjon eller mulighet for å få tatt noen bilder eller intervjuer så er du hjertelig velkommen dit. Har du spørsmål, så ta gjerne kontakt med undertegnede på 32 22 02 56.

Med vennlig hilsen
Håvard Rype
fritidsleder

Forrige artikkel:Glem hukommelsenNeste artikkel:Asker er flyttet ned - Liungen kan få toppserieplass
Flere artikler

2022 Sylling Hardcode