Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 744fbd376e9c84c85fa9034f5db47e98

Egen dag for 7-åringer i Tranby menighet

Lørdag 17. mars klokka 11:00 er alle 2. klassinger som hører til Tranby menighet invitert til menighetshuset.

Lørdag 17. mars klokka 11:00 er alle 2. klassinger som hører til Tranby menighet invitert til menighetshuset. Da skal de få lære om at ikke ”alle barn i verden har det like godt som jeg”, for å sitere Thorbjørn Egner fra sangen ”Jeg folder mine hender små”.

På denne samlingen som varer to og en halv time, skal barna få lage utenlandsk mat, de skal prøve å lage utenlandske leker og de skal få synge litt.

Temaet for dagen er nestekjærlighet, og dette flettes sammen med årets tema for Kirkens Nødhjelps fasteaksjon. Kirkens nødhjelp har hvert år en innsamlingsaksjon siste tirsdag før påske. Årets aksjon heter ”Forglemmegei” og handler om glemte kriser rundt om i verden. Dette vil barna også få lære litt om. Foreldene kan velge om de vil sitte på menighetshuset og vente på barna, eller om de vil benytte tiden til for eksempel å dra på lørdagsshopping.
Når samlingen er over, inviteres foreldrene på café for å smake på maten som har blitt laget.

Alle døpte som er født i 1999 og hører til Tranby menighet har fått invitasjon i posten, men arrangementet er åpent for alle interesserte 2. klassinger fra Tranby og Lierskogen. Påmelding kan gjøres til kirkens service-kontor i Lierbyen for de som ikke har fått innbydelse i posten.

”Vi gleder oss til dette, og håper på fullt hus,” sier prosjektleder Helge Rotevatn i Tranby menighet, og minner om dette er en god anledning for de døpte til å holde kontakten med menigheten, kanskje spesielt for de som ikke har anledning til å være med på menighetens regelmessige og medlemsbaserte barneaktiviteter.

Dette tiltaket er et av de årlige tiltakene som skal gjennomføres i Tranby menighet i 2006, 2007 og 2008 i forbindelse med at menigheten ble forsøksmenighet knytta til Trosopplæringsreformen i 2006. For mer informasjon om sistnevnte, se www.storstavalt.no. Tranby menighets forsøksprosjekt heter ”Inn i hjertet – ut i verden”.

Forrige artikkel:Skål for de frivilligeNeste artikkel:Nyttårsbilder fra Lier
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode