Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: e85f588796fbda8560111be2ffd3f5f4

Bokdebutant gjester 10. klasse og lærere på Tranby

Onsdag kommer Caroline Petersen til Tranby ungdomsskole. Der vil hun fortelle om boka si, «Mørkets lidenskap». Liernett har lest boka.

Mørkets lidenskap av Caroline Pettersen, forlaget Norske bøker. 

To walk on the dark side.

Bokdebutant Caroline Petersen, tar oss i boka “Mørkets lidenskap” med på en reise til landet bortenfor, til melankoliens og tristhetens verden.

I både dikt, prosalyrikk og prosa,  på engelsk og norsk,  forteller 16 åringen fra Lier om hvordan det er å leve , eller aller helst overleve ”on the dark side”. Det er et spenstig forsøk fra en bokdebutant. Hun valgte i flere år å sitte hjemme og realisere drømmen om å bli forfatter framfor ørkesløse timer i klasserommet på ungdomsskolen. 

La boka være en bestått svenneprøve, en ala carte der forfatteren viser at hun behersker flere sjangere, har et brukbart språk, evner å observere og ikke minst viser talent for å formidle stemninger fra følelseslivets mer utilgjengelige kroker. Skrivegleden kombinert med en sterk vilje overbeviser meg om at det ikke blir siste bok fra Caroline Petersens hånd. Jeg er spent på oppfølgeren, både når det gjelder form og innhold.

   

Forrige artikkel:Nyttårshåp i et nytt landNeste artikkel:Seier på Ringerike
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode