Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 74c92ceb7d83d64e6bf2f70d14a4c530

Deltakelse, mestring, innflyelse og likestilling

I samarbeid inviterer Norsk Folkehjelp og Arbeiderpartiet Kvinner Kan fredag og lørdag, melder Aud Watnebryn (på bildet).

Dette er en invitasjon til kvinner med minoritetsbakgrunn i Drammen, Svelvik, Kongsberg og Sande og omegn, som ønsker å lære om kommunikasjon og hvordan man tar ordet i små og store forsamlinger. Videre er det et kurs for å lære å bli tryggere på seg selv og øke selvtilliten. Dette er også et kurs for dere som ønsker å bygge nettverk, for sammen med andre starte aktiviteter for å gjøre noe med egen og andres situasjon.

Kursprogrammet har som mål å øke kvinners selvfølelse, mestringsevne, bevissthet om egen styrke og motivasjon for deltakelse. Eksempler på dette er alt fra å ta ordet på foreldremøter og møter i borettslaget, til å delta i organisasjonsarbeid, beslutningsprosesser og ha innflytelse på samfunnsutviklingen. Det tar også sikte på å dyktiggjøre kvinner til å få oppslutning og gjennomslag for saker de ønsker å kjempe for, bygge allianser og utvikle nettverk.

Siden 2001 har ”Kvinner Kan”- kursene samlet 26.000 kvinner i 23 land i Afrika, Asia og Europa. I Norge, har vi rettet kursene mot kvinner med innvandrerbakgrunn og over 500 kvinner har deltatt siden starten av ”InnvandrerKvinnerKan” i 2006.

Du finner også informasjon om kurset på www.folkehjelp.no  /InnvandrerKvinnerKan

Tid: fredag kl. 16.30 – 21.00 lørdag kl. 10.00 – 17.00
Sted: Norsk Folkehjelp Drammen, Stasjonsgata 4, Gulskogen

For ”etternølere”:
NB: Av hensyn til matbestilling og materiell må vi vite sikkert hvem som kommer på fredag morgen. Ring meg på 90654983 før kl. 9, sier Aud Watnebryn.

- Vi starter på fredag med varm mat. På lørdag vil det bli servert lunsj, kaffe og te underveis. Vi ønsker deg vel møtt til et nyttig, lærerikt og morsomt kurs.

Norsk Folkehjelp

Oda Watnebryn, Leder, Regionalt internasjonalt utvalg

Forrige artikkel:Kommunen har god økonomiNeste artikkel:Skjødesløs vedlikehold
Flere artikler

2022 Sylling Hardcode