Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: a4ac17beb3bcaa161d95fa08033c00a8

Seks Lierkunstnere med i ”kunst rett vest”

Liernett besøkte en av dem.

Egil Hagen, Rusian Khaskhanov, Eva Solheim, Olav Leikanger, Berit Myrvold og Ragnar Olav Hauge holder alle til i Lier. Nå er de med i storsatsingen ”Kunst rett vest”.

13 kommuner vest for Oslo, har gått sammen om å promotere lokale kunstnere. I disse dager åpner over 100 kunstnere atelierene sine for publikum. Seks av disse holder hus i Lier.

Berit Myrvold har Atelier på Gamle Hegg skole. Det er der hun maler, når hun ikke jobber som kunstformidler. Liernett vimser inn, og ganske snart er Berit og Thorvald i full gang med å diskutere bildene. Jeg holder klokelig munn, dette har jeg ikke greie på. Bildene har sterke farger, er stort sett akrylmalerier av naturmotiver og virker i det store og hele ganske rotete på meg, men det er bare til å begynne med.

På nært hold kommer den spennende streken fram. Berit maler med mønstre eller teksturer om du vil. Fargene er som sagt sterke, og det går mye i rosa. Thorvald har litt greie på slikt, og mens de snakker tar jeg noen runder på egen hånd. Jo mer jeg ser på bildene, desto mer suger de blikket til seg. Til slutt må jeg nesten rive meg løs. Bildene er kanskje litt rotete, og følgelig trenger man noen minutter på å bli vant til dem.

Atelieret på Hegg skole er åpent, ikke bare under ”kunst rett vest”, men også til daglig. Du er hjertelig velkommen inn når som helst. Stort sett er det åpent på formiddagen. Berit sier hun blir inspirert av å prate med mennesker, og liker å ha besøk mens hun jobber.

Om du er interessert i å se hvordan kunstnere jobber, eller om du er ute etter å investere i lokal kunst - kan du orientere deg på linkene under.

Mer om "kunst rett vest"

Mer om Berit Myrvold

1/5 (DSC_3904.jpg)
2/5 (DSC_3911.jpg)
3/5 (Ingress.jpg)
4/5 (RUE_5570.jpg)
5/5 (ingress2.jpg)
Forrige artikkel:Skål for de frivilligeNeste artikkel:Nyttårsbilder fra Lier
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode