Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 4b0faaa11a4db7040551664b1a6292ff

To morsomme helger

Eva Solheim var Liers eneste deltager i årets "Kunst-rett-vest". Her er hennes erfaringer fra de to åpne dagene.

"Kunst rett vest", der kunstnere i vestregionen åpner sine atelierer for publikum to helger, er kommet for å bli. I år var deltagelsen fra Lier svært begrenset. Årsaken var at noen etablerte deltagere ikke hadde tid og anledning til å delta samt at noen søkere visstnok ikke oppfylte kvalitetskravene.

Eva Solheim, som er en av Liers mest kjente kunstnere, var Liers eneste deltager i år. Her er hennes oppsummering av årets åpne dager:

- Dette har vært to morsomme helger. Mange nye ansikter, og en del gjengangere. Det er udelt vellykket å ha begge etasjene åpne. Barnevogner og rullestol, ingen hindring. Fruen på 90 år, som satt seg godt til rette med kaffe og eplekake og hygget seg. Jeg snakket meg varm om teknikker og motiv........

De mest interesserte tok turen opp trappa, for å se det som ikke nødvendigvis skal vises, skisser, uferdige, mislykkede bilder etc. Med andre ord, noe for alle. Tallet på besøkende var et sted mellom 150-200.

Det har vært et ufyselig vær, men folk kom likevel. Det har vært greit salg. Jeg merker at folk er mer oppmerksomme på” Kunst rett vest” nå, det er blitt mer etablert.

Forrige artikkel:Toget er gåttNeste artikkel:
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode