Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: ccb9a7f0fba59e67a93a5ff93d2f804b

Lierdagene: Fem uker igjen

Tilbakeblikk: Statsminister Thorbjørn Jagland ble ønsket velkommen av Kadafi Zaman, som var leder i Lierdagskomiteen. I strålende solskinn marsjerte Hennummusikken inn på rådhustorget. Se videoen med dette og mye annet fra Lierdagene 1997!

Ulla Nævestad var blitt Liers nye ordfører siden de forrige Lierdagene, og Thorbjørn Jagland var landets nye statsminister. Han ruslet rolig og munter omkring blant folk og boder på Lierdagene i 1997 og tok seg spesielt god tid ved Lier Historielags bod. Han ville imidlertid ikke delta i den alltid populære gjettekonkurransen der publikum kan vise sine kunnskaper om gamle gjenstander.

Fem uker igjen
Nedtellingskalenderen på www.lierdagene.no viser at det nå er 35 dager igjen til
årets Lierdager, som begynner fredag 27. og slutter søndag 29. mai.

Da påmeldingsfristen utløp 15. april, var det rundt 100 boddeltakere. Det er visstnok en god del færre enn ved de siste Lierdagene, som var for to år siden.

Det kom ingen nyheter fra Lierdagskomiteen denne uken bortsett fra innrømmelsen om at de rosa sauene som i blant har dukket opp rundt i bygda, er ledd i komiteens markedsføring.

Komiteen, samt velvillige firmaer og kommunale avdelinger, har beskjeftiget seg med å produsere, male og utplassere et antall tresauer i rosa farge. Hensikten skal være å skape blest om Lierdagene ved å gjøre publikum så nysgjerrig at de løper mot Lierbyen og Lierdagene straks de oppfatter hensikten med plakatene.

Madonna fikk mye publisitet på grunn av rosa sauer. Dårlig publisitet er som kjent bedre enn ingen.

Ideen med rosa sauer er tidligere brukt av blant annet Madonna, som fikk sprøytemalt noen levende sauer for fire år siden. Hva sauene mente om tiltaket, kan man bare gjette seg til. Til gjengjeld vet man en god del om hva folk flest mente.

Les mer om årets og tidligere års Lierdager på www.lierdagene.no.

Forrige artikkel:Eiksetraområdet bestNeste artikkel:Fortsatt utrygg søndagsparkering på Heggtoppen
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode