Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

TRANBY BLUES & ROCK 2003!

Høstens største og mest eksklusive musikalske arrangement i regi av Tranby Bluesklubb, Lier i samarbeid med festkomiteen for Lierskogen dagen!


Blueskarusellen på Valstadhaug, tidligere i år. Foto Thorvald Lerberg

Dato: Lørdag 18. oktober 2003. Klokkeslett:Dørene åpnes kl. 21.00, første band på scenen kl. 22.00 Sted:Kværner Eureka, Tranby

MARGIT BAKKENS BLUESORKESTER: Opplev et fyrverkeri av ei dame bak mikrofonen med et band satt sammen av ekte ringrever fra norsk blues & rock, deriblant Bent Bredesen på gitar. Med låter fra kanoner som Etta James, Shemekia Copeland, Janis Joplin mfl., leveres ei kraftpakke man sjelden hører maken til……..

BLUESKARUSELLEN: Høyoktan bluesrock som igjen skal slå sprekker i grunnmuren rundt Kværner og få sålene til å løsne fra cheroxene dine……. Får du ikke rykninger av denne party-musikken bør du vurdere konsultasjon hos spesialist!

NB: FORHÅNDSSALG AV BILLETTER Akers Mic – Liertoppen, Lier Rørsenter – Vitbank og styremedlemmer i Tranby Bluesklubb.

Pris medl. 150,- / Pris ikke medl. 200,-

18 års aldersgrense

Tranby Blues Klubb Lier.

Flere saker fra arkivet

Vetrhus Bluesband

Tranby Pub Lørdag 20. Mars På scenen kl. 22.00

Tranby blues og rock 2003

Ikke vet jeg hvor mange som hadde møtt fram i kantina på Kværner, men noen hundre var det. Anledningen var Tranby blues og rock 2003. En gang i året flytter bluesklubben ut av Tranby pub, og inn i kantina på Kværner. Kantina rommer ganske mange, men så vidt jeg kan forstå var det rimelig fullt i går kveld.

BLUE ENERGY & BLUESKARUSELLEN

Tranby Pub Lørdag 25. September NB: På scenen kl. 21.00 TBKL har gleden av å presentere ikke mindre enn to band denne kvelden, begge sterke representanter for ovennevnte musikksjargong og velkjente ”partyfixers”…………

BLUESKONSERT!

Kontrastenes aften - 2 band inntar Tranby pub.

Blueskonsert, Steven Future band

Tranby Pub Lørdag 15. mai På scenen kl. 22.00

BLUESKONSERT!

“Tiger City Jukes”

Romjulsblues

Margit Bakken, Rita Engedalen og Remme Brothers band

BLUESKONSERT!

DR. BEKKEN & the BOOKERIZERS, Tranby Pub Lørdag 24. April På scenen kl. 22.00

BLUESKONSERT!

Tiger City Jukes Tiger City Jukes har satt vårt publikum i ekstase en rekke ganger tidligere. Med sitt tette og gentlemans-stilige blues-show er disse gutta alltid en sikker vinner! Bandet er høyt profilert både i inn- og utland og spilles til og med på ”vanlige” radiostasjoner…..

BLUESKONSERT!

DESERT BREEZE Bluesrock og amerikansk sørstatsrock er det som gjelder når ”Desert Breeze” går på scenen. Bandet fremfører musikken tett, ryddig og kompromissløst. Låter fra artister som ZZ-Top, Eric Clapton/Cream, Ry Cooder, Bad Company og Lynyrd Skynyrd er eksempler på hva som er på repertoaret. Dette borger for en variert konsertopplevelse og et spennende lydbilde.

Blueskonsert - Vibrokings

En drivende tett bluestrio bestående av tre rutinerte karer med flere tusen mil på veien. Er i disse dager ute på release-turne for sin nye London–produserte CD og Tranby Bluesklubb er ett av stoppe-stedene (se helside-annonse i siste Blues News!)

JB & the Delta Jukes

Tranby Blues Klubb, Lier, har gleden av å presentere en sprelsk mikstur av spilleglede og dårlig humor, blandet med forkjærlighet for blues, ragtime, hillbilly, dixieland og annen american music!

Blueskonsert - Eirik Bergene band

Tranby Pub Lørdag 24. januar På scenen kl. 22.00

Blueskonsert - Triplet

"Triple T" er en erfaren trio som består av: Tore Slåttsveen, gitar og vokal, Terje Kjeldsberg, trommer og Tom Erik Sveum, bass - tre scenevante gutter stiller opp, med erfaring fra mange forskjellige band og stilarter, bla. "Little Andrew & The Bluemasters".

Pressemelding

“Seasick Steve and the Level Devils” Tranby Pub Lørdag 27. September På scenen kl. 22.00

Allen´s Pit - Union Blues Band 2003

Allen’s Pit fra Grenlandsområdet gikk imponerende av med seieren under fjoråretsårets Union Blues Cup på Notodden Blues Festival, og er således Union Blues Band 2003. Bandet imponerte både publikum og dommere med gode instrumentalister, tett samspill, en dyktig vokalist og et imponerende sceneshow. Bandet skal i løpet av året besøke at stort antall bluesklubber som en del av prosjektet Union Blues Band i regi av Norsk Blues Union.

Blue energy på Tranby pub

Det svingte på pubeni går kveld, og de som hadde møtt frem fikk en solid konsert fra lokale gutter. Jeg kan ikke skjønne at man har noe særlig å hente på kvalitet utenfor Lier. Det er ofte mer fjas og store ord med de som kommer utenfra. De lokale bandene spiller, har det moro og underholder. Det er det mest publikumsvennlige i mi bok.

Ensom blues på Valstadhaug.

Om fjorårets konsert med Blueskarusellen var en suksess, må vi kunne kalle denne en fiasko. Vel 50 mennesker hadde møtt fram på Valstadhaug for å høre Blueskarusellen.

CD SLIPP fra Remme Brothers Band

Vi har den glede å presentere Remme Brothers band’s nye cd”

Vellykket loppemarked på Tranby

I helga ble Tranby skolekorps tradisjonelle loppemarked avholdt. Tranbyhallen var smekkfull av mer eller mindre velbrukte lopper. Penger og gjenstander skiftet eier i høyt tempo.

TRANBY PUB LØRDAG 15.November

LØRDAG 15.November Sorry, folkens!

Knallkonsert av Liunggjengen

Liunggjengen er blant Liers beste liveband!

Fyrverkeri av lys og lyd

I anledning 50-års jubileet til Tranby skolekorps var alle skolene på Tranby og Lierskogen invitert til en storslått Blues Brothers konsert i Tranbyhallen. Og skolekorpset leverte - igjen.

Tranby bluesklubb får kulturprisen.

- Overraskende men svært hyggelig, sier en leder i bluesklubben Robert Blåhella. Tranby bluesklubb stakk av med årets kulturpris samt 10 000 kroner.

Storkontrakt til Kværner på Tranby

Skal bygge undervannsanlegg i India

The Shakin’ Night Cats

The Shakin’ Night Cats har stor sans for rock’n’roll slik den var på 50-tallet.De fleste gutta i bandet er født på den tida, så smaken på musikken kom vel inn med morsmelka…

Joakim Tinderholt Express

Tranby Pub Lørdag 24. sept. På scenen kl. 22.00

Julekonsert i Tranby kirke

Repertoaret for Hennummusikkens julekonsert søndag 18. desember omfatter ikke bare julemusikk, men også rock og barokk, klassisk musikk og populærmusikk.

Veteranbilløp gjennom Lier

På lørdag ble veteranbilløpet fra Sandvika til Sundvollen arrangert for 50 gang. Brukbart vær og mange flotte biler gjorde dette til en opplevelse også for publikum.

Bildespesial, Blue Energy band

Vi presenterer vår første bildespesial. Det kommer stadig forespørsler om flere bilder fra arrangementer vi dekker. Om det er ønske om det, legger vi gjerne ut bildeserier. Vi kan også lage bildeserier med tanke på videre bruk, etter avtale. Dette må i så fall være avtalt på forhånd, slik at vi får tatt de bildene vi trenger.

Bildespesial, Blue Energy band

Vi presenterer vår første bildespesial. Det kommer stadig forespørsler om flere bilder fra arrangementer vi dekker. Om det er ønske om det, legger vi gjerne ut bildeserier. Vi kan også lage bildeserier med tanke på videre bruk, etter avtale. Dette må i så fall være avtalt på forhånd, slik at vi får tatt de bildene vi trenger.

Katte i grillen.

En kveld blant drømmere, drankere, rustne herrer og noen jenter fra Tranby. Drømmere & Drankere er et lokalt band, med lånte melodier og selvproduserte tekster. Lørdag kveld underholdt de et kravstort og bortskjemt publikum på Tranby pub.

Dr Feelgood på Union scene

Jubilanten Tranby Bluesklubb holder koken og inviterer til nye konsertopplevelser

Vibrokings på Tranby bluesklubb.

Vibrokings underholdt i går kveld de litt for få fremmøtte på Tranby pub. Med tradisjonstro cityblues og mye nyskapende, egenprodusert materiale var de en suksess blant de etter hvert bortskjemte Liungene.

22. mai i Pigbeatens tegn

Lørdag 22 mai besøker verdens nest største Pigbeat- Band Tranby. Stedet er Tranby Pub og bandet er The Mighty Humburgers. Bandet som har som hovedmål å gjøre denne verdens jammerdal til en vesentlig mye bedre plass å være. Det gjør de med litt skitten, rå, partyrock med masse humør og spilleglede., eller pigbeat som de kaller det.

STØTTEKONSERT

STØTTEKONSERT FLOMOFRENE I SØRØST-ASIA Tranbyhallen (Rusfritt ) Fredag 7.Januar kl.18:00

Bildespesial, Blue Energy band

Vi presenterer vår første bildespesial. Det kommer stadig forespørsler om flere bilder fra arrangementer vi dekker. Om det er ønske om det, legger vi gjerne ut bildeserier. Vi kan også lage bildeserier med tanke på videre bruk, etter avtale. Dette må i så fall være avtalt på forhånd, slik at vi får tatt de bildene vi trenger.

Tok Union Scene med storm

Det var kun ståplasser å oppdrive på Tranby Skolekorps store Blues Brothers konsert på Union Scene i Drammen søndag kveld.

Elverock 30. august

Alt er klart for en alternativ festival på Tronstad på tampen av sommeren

Pitch - konsert på Tranby pub - 27. desember

Tranbybandet Pitch spiller på hjemmebane. Stedet er Tranby pub, tidspunktet 27/12 og prisen er skarve 50 kroner.

Konsert og CD fra Remme Brothers

Remme Brothers band spiller på Valstadhaug i Sylling 15/10. Ei snau uke senere kommer de med cd.

Publikumsrekord nede på stasjonen

Musikkfestivalen «Nede på stasjonen» i Lierbyen en suksess

Folkefest på Tranby

Korpsene og de glade barna trakk opp stemningen i et flott arrangement på Tranby

Julekonsert med afrikansk vri

Tranby skolekorps lager en utradisjonell julekonsert med afrikanske kostymer sammen med den kjente jazzgruppa Brazz Brothers.

Remme Brothers Band spilte på Sjåstad

130 møtte opp for å høre bluesbandet Remme Brothers band på Sjåstad Samfunnshus

Epler og litt til.

Den årlige eplefestivalen ble i helga avholdt på Lier videregående skole. Svært mange fremmøtte fikk oppleve mye epler, men også mye mer.

Vinterens kulturbegivenhet på Tranby

Tranby skolekorps og Lier Tensing setter lørdag 1. mars opp to forestillinger med ABBA-låter i Drammen teater.

Åpen scene

På åpen scene sist fredag var det mange bra band – det klart beste var Dead Sheriff fra Drammen. Over hundre tilskuere hadde kommet seg på konsert.

Hektiske dager på Tranby

Konserter og loppemarked betyr travle dager for Tranby Skolekorps de nærmeste dagene. For andre betyr det muligheter til gode kjøp og musikkopplevelser.

17. mai på Lierskogen

Folket på Lierskogen kunne ta i bruk sin nyoppussede kirke 17. mai

Mix av band og sjangre

Lier musikkverkstedet presenterer høstens store konsertopplevelse på Hegg gamle skole fredag kveld.

Litt for en hver smak

For 10. året på rad arrangerer Lier sanitetsforening og Lier Janitsjar, "Sild og Jazz" i Lier.

Nattcafè på Tranby menighetshus.

Fredag 8.10 arrangerer Tranby Tensing nattcafe på Tranby menighetshus. Lierbandene Abstinens og Essemde stiller opp og spiller.

17 år med fulle hus.

Magnolia Jazzband spilte tidligere denne uken for 17 gang i Sylling. Det har for lengst blitt tradisjon at det populære jazzbandet tar med seg en internasjonal stjerne og spiller en kveld i Kirka.

Lierbæra foreløpig dyre, men best?

Disse jentene solgte lierbær i går, men hvilke bær til hvilken pris får du ellers i dag? Liernett har sjekket prisene.

Remme Brothers Band på musikkverkstedet

Henning Remme tok med seg bandet og oppsøkte gamle stier i kveld. Ungdommen på musikkverkstedet fikk servert skikkelig blues - muligens for første gang.

Deltakere UKM 2010

Hele 38 kulturelle innslag står på programmet i aulaen på St. Hallvard vgs. fredag 29. januar

Baconrock på Tranby

The Mighty Humburgers spilte i går kveld for et fåtallig publikum på Tranby pub. Stemningen var bra den, men det er begrenset hvor mye leven 20 mennesker kan stelle i stand.

Den kulturelle skolesekken er åpen

Usedvanlig dyktige utøvere fra Rikskonsertene lagde tirsdag to flotte forestillinger med Ella Fitzgerald som tema i Tranbyhallen.

Julegraner tennes i morgen

På desembers første dag med snøslaps kan små og store glede seg til dagens og morgendagens tradisjonelle lystenning på Meren, Lierbyen, Kraftkollen, Tranby Torg, Lierskogen, Nøste, Egge og i Sylling

Lier IL hyllet åtte medlemmer

Lier IL, feiret sine 75 år ved å hylle åtte av sine medlemmer med hederstegn. Medlemmene har gjort seg bemerket i idrettslagets siste 25 år.

Fotballturnering

Stoppen skole arrangerte onsdag den tradisjonelle fotballturneringen for bygdas 8. klassinger

Høstens program i Lierskogen kulturkirke

Kulturkirken på Lierskogen byr på et variert og interessant program denne høsten, med som bør være noe for enhver smak.

Dansegalla for psykisk utviklingshemmede

Psykisk utviklingshemmede trenger flere sosiale arenaer hvor de kan møte likesinnede.

Lierbandet Evergary på Union Scene

Lierbandet Evergary er snart aktuelle med sin EP, og på fredag spiller de på Union Scene med Cato Salsa Experience.

Jazz, soul, blues og sild

Lier Sanitetsforening og Lier Janitsjar kombinerer mat og musikk for 11. gang.

Novemberrock på gamle Hegg

– Fjorten band skal på scenen i kveld, og konserten blir en opplevelse som varmer i høstmørket.

Egen dag for 7-åringer i Tranby menighet

Lørdag 17. mars klokka 11:00 er alle 2. klassinger som hører til Tranby menighet invitert til menighetshuset.

Anne Grete Preus til kulturkirken

Søndag 13. november kommer Anne Grete Preus til Lierskogen kulturkirke og holder en av sine få konserter denne høsten.

Stemningsfullt på Nøste og Tranby

Elevene sang bidro til en fin stund da den store julegrana ble tent på Tranby Torg i kveld

- En glede å være leder

Det sa Robert Blåhella til Liernett under Bluesklubbens 10-årsjubileet på Vestre Renskau Gård, der han mottok æresmedlemskap.

Nødhjelp for nyskilte.

Drømmere & Drankere spiller på Tranby pub førstkommende lørdag (13/3). For dere som ikke må ha blues en lørdagskveld, kan dette bli en hyggelig og humoristisk kveld. Drømmere og Drankere er et morsomt hverdagslig og dyktig Lierband med lang historie, mye livsvisdom, mye humor og litt alvor.

Politinatten: Bedrageri og narkotika

Et bedrageriforsøk på Lierskogen og besittelse av hasj på Tranby var blant sakene politiet måtte ta hånd om i går kveld og i morgentimene i dag.

Søndag - friske lopper

Stort trøkk på Tranby skolekorps loppemarked lørdag. Søndag åpner dørene igjen klokka tolv på Tranby skole med nye lopper av alle slag og for enhver smak

Sterk avslutning av lierturnerne

Tranby Turns leder Lene Nilsen kan glede seg over gode prestasjoner under helgas KM i Tranbyhallen.

Tranby all stars er i gang igjen.

Tradisjon tro startet Tranby all stars helga før påska. I kveld var det ungdommen som skulle tevle om 30 timer i studio, en ganske ettertraktet premie vil jeg tro. Som vanlig var rammen rundt arrangementet flott.

Null musikk for den yngre garde

Leserinnlegg av Lars Einar Johansen

Alle veier fører til Tranby kirke

Skolene Hallingstad, Hennummarka og Nordal går i samme tog 17. mai, fra Hennummarka skole til Tranby kirke.

Tranby skolekorps imponerte igjen

Lierdagene: Det var høytidelig stemning under seremonien ved Hegstatuen utenfor Haugestad i ettermiddag.

Terrastate har blitt mer hårete!

Bandet Terrastate fra Sylling og Tranby opptrådte på Lier rockeverksted i går kveld. For oss som har fulgt dem ei stund, fremsto de som mer kompakte, og leverte en hårete opptreden.

Ukjentfestivalen og Shoot the Breeze

Ukjentfestivalen og Buddy presenterer ukentlig dyktige uetablerte artister på scenen. Først ut er Shoot the Breeze.

Livet i kulissene på 17. mai

Tranby skolekorps har som vanlig hatt en travel 17. mai, hvor de blant annet har vært innom fire forskjellige skoler.

Konsert

Julekonsert med Tranby Skolekorps i Tranby Kirke onsdag 10. Desember kl. 1800.

14 timer med kultur

Mangfoldet av kultur i Lier presenteres på Lierbyen under årets Kulturslepp.

Flott konsert i Sylling

Magnolia Jazzband med Lillian Bouttè i Sylling kirke

17. mai på Tranby

17. mai-toget på Tranby gikk fra Hennummarka til Tranby kirke.

En hilsen fra Nordigarden og Tranby

Til tross for hell og lykke fra Nordigarden endte Anette Sagen, bosatt på Tranby, på en 22. plass i Ski-VM.

Sommer i Lier 2006

Kultur og fritid kan også i år invitere til spennende sommeropplevelser

Remme brothers band til Notodden

Lierbandet hyret inn til bluesfestivalen.

Åpen scene!

Nok en gang var det duket for ”Åpen Scene” på Gamle Hegg i kveld - et begrep som blir mer og mer kjent blant bygdas befolkning.

Tranby skolekorps til topps

I søndagens Buskerudmesterskap ble det en førsteplass for Tranby skolekorps og ekstra pris til juniorkorpset.

Våren kommer til Tranby

Det er både fuglesang og vårblomster på Tranby for tida. Men det aller kjæreste vårtegnet er at musikkorpsene begynner å røre på seg.

Loppemarked på Tranby

Tranby Skolekorps med ferske lopper i Tranbyhallen på søndag

Raga Rockers i Drammen

Med Hugo Alvarstein fra Sylling på gitar spilte Raga på Union Scene i Drammen

Superplate fra Remme Brothers Band

Lierbandet RBB setter seg selv på kartet med fantastisk plateprosjekt.

Tranby bibliotek reddet

Formannskapet sa nei til rådmannens forslag om legge ned Tranby Bibliotek