Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: fcdc996645ec66351921971b867bd6bc

Ukjentfestivalen og Shoot the Breeze

Ukjentfestivalen og Buddy presenterer ukentlig dyktige uetablerte artister på scenen. Først ut er Shoot the Breeze.

Hver onsdag presenterer Ukjentfestivalen i samarbeid med Buddy i Drammen dyktige uetablerte artister på scenen på Buddy. Målet er få et bredere fokus på norsk musikk, og samtidig kunne gi unge band nyttig erfaring. Onsdager fremover kommer man til å finne mange lokale Drammensartister på Buddy, men det kommer også til å bli presentert band fra utenombys! Til felles har de alle at de er unge, sultne og talentfulle!

Onsdag 13. september går startskuddet, og først ut er Hokksundbandet Shoot the Breeze. I løpet av sin toårige levetid har Shoot the Breeze rukket å få med seg spilling på KlubbØya, Showcase på Smuget, spilletid på Sky Channel Radio i England og support gig for CC Cowboys. Bandet har spillt mye rundt i hjemlige trakter, men har også vært utenombys og spilt, da mye i Oslo.

Shoot the Breeze spiller rett frem Rock 'n Roll med fokus på fete gitarsoloer og kraftige "sing-along" refreng. Bandets sound kan føres tilbake til inspirasjonskilder som AC/DC, Led Zeppelin, Gluecifer og Backyard Babies. Bandet lover et show som er tro mot rocke-sjangeren, men som også presenterer variasjon!

Buddy, Drammen
Onsdag 13. september
Musikken begynner 21:00
Cover: 50 kr

http://www.ukjentfestivalen.no

Forrige artikkel:Godt Nett-ÅrNeste artikkel:Båndtvang i alle lysløyper
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode