Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: ec7077d723c794a74196db844082f36d

Askil Holm – Past and present

Askil Holm har gitt ut ei plate, han har skrevet musikk for flere filmer og TV. Nylig besøkte han ungdomsskolene i Lier, og tok med elevene på en reise fra Dylan til i dag. Han representerer Singer-Songwriter-tradisjonen, der artister fremfører egne tekster.

Elevene ble presentert for storheter som Dylan, Neil Young og Beatles. I tillegg fikk de smaksprøver fra Holms egen produksjon, både fra forrige plate – Daydream reciver, og fra neste som kommer i høst.

Konserten la opp til en del allsang, og etter hvert var stolene skolen hadde satt pent fram overflødige. Etter snaue 3 kvarter kunne Holm med sine medhjelpere gå av scenen til trampeklapp. For første gang har artister fra Rikskonsertene blitt nedrent av autografjegere og dånende jenter.

Svært bra, var dommen elevene felte etter konserten. Rikskonsertene leverer stadig kvalitet, og i større og større grad kommer artister som appellerer til ungdom – både i sjanger og i utførelse.

Mer her: http://www.kulturtorget.no/skole/
og her: http://www.askilholm.com


Emil Kraugerud kunne navnet på alle medlemmene i The Beatles og vant en CD

Forrige artikkel:Lier – ei historisk skattekiste.Neste artikkel:Brageteateret og Drammen Barne- og Ungdomsteater inviterer
Flere artikler

2022 Sylling Hardcode