Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: a09c80e7471272fde60ad5069d0ea226

Julekonsert i Tranby kirke

Repertoaret for Hennummusikkens julekonsert søndag 18. desember omfatter ikke bare julemusikk, men også rock og barokk, klassisk musikk og populærmusikk.

Hennummusikken arrangerer to julekonserter søndag 18. desember i Tranby kirke; henholdsvis kl. 16.00 og kl. 19.00. Det blir korps, kor, band og solister. Repertoaret omfatter naturlig nok mest julemusikk, men det kommer innslag fra både rock og barokk, klassisk musikk og populærmusikk også.

To av solistene, Hans Cato Kristiansen fra Tranby og Signe Aasgard fra Slemmestad, er mer kjent fra blues-miljøet. Men før hver jul i mange år nå har de vært med i Hennummusikkens julekonsert og har på den måten blitt et av de sikreste tegnene på at julen kommer til Tranby.

Hennummusikken er det eldste musikkorpset i Lier. Det ble stiftet så langt tilbake som i 1897. Dirigenten heter Georgi Deltchev. Han kommer opprinnelig fra Bulgaria, men har nå en årrekke vært bosatt på Tranby i Lier. Han har dirigert korpset siden tidlig på 90-tallet og det er ikke minst hans fortjeneste at Hennummusikkens julekonserter i Tranby kirke i løpet av denne tida har utviklet seg til å bli en kjær og populær tradisjon for utøvere og tilhørere.

For tre år siden var tilstrømningen så stor at mange ikke slapp inn. Siden da har det vært to forestillinger. Men det er lurt å være ute i god tid likevel, for trangt om plassen blir det fort. Billetter får man kjøpt ved inngangen. Det koster kr. 100,- å komme inn, men den som er under 16 år slipper inn gratis.

Forrige artikkel:Nyttårshåp i et nytt landNeste artikkel:Seier på Ringerike
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode