Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: ae36f78501954bb794f1c0c03bf6a7c9

22. mai i Pigbeatens tegn

Lørdag 22 mai besøker verdens nest største Pigbeat- Band Tranby. Stedet er Tranby Pub og bandet er The Mighty Humburgers. Bandet som har som hovedmål å gjøre denne verdens jammerdal til en vesentlig mye bedre plass å være. Det gjør de med litt skitten, rå, partyrock med masse humør og spilleglede., eller pigbeat som de kaller det.

Bandet føyer seg inn i rekken av andre kjente Pigbeat-storheter som ”Halgått Nok and The Mighty Spillevippers”,Helgått langt fra nok and The Mighty Spilloppmakers, Gått Nåkk and The Mighty Sviremakers og The Svupps

På repertoiret har de en god blanding av egenmekka pigbeat på norsk, mer eller mindre kjente kåvverlåter på norsk og noen engelsksrpåklige pærler. - De aller fleste kjenner seg igjen i musikken vår, enten du er 20 eller 56 år, sier gitarist, sanger og jabbeansvarlig Finn Hjalmar Pedersen. Flere av medlemmene har spilt i kjente Tranby- band som Doc Hennum, Blå resept og Taste the Camels.

The Mighty Humburgers serverer skitten, rå og morsom råkkanråll. Vi er der for å underholde deg og dine. Ingen av våre show er like, og du er der også for å bli overrasket. En kveld med Humburgern skal være verdt penga, og litt til. Og det er det. Alltid.

Tranby Pub Lørdag 22 mai klokken 2200

Forrige artikkel:FotoutstillingNeste artikkel:Lier-nett kommer til å forsvinne snart!
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode