Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 07dfd65b4722013cd15373f81d30594c

Spente og optimistiske

Førstkommende helg braker det løs med høstens friskeste arrangement i Lierbyen. Da arrangerer nemlig Togpuben festivalen " Nede på stasjonen"

Ideen til dette ble sådd i juni da blant andre Maya Rustan (tv på bildet nederst på siden) og andre glade pubgjengere begynte å leke med ideen i hyggelig lag en kveld under et besøk på Togpuben.
Så vokste ideen videre, og i dag er ni artister booket til henholdsvis fredag og lørdag. Se mer info her: www.nedepastasjonen.no

Det er vel Remme Brothers Band som er det meste kjente for den innfødte liung, men navn som Kari Isene Bodnar, Aina Negaard Nilsen og Christian Bell gjør at variasjonene og mangfoldet i musikken blir spennende å oppleve kommende helg.

(Sjekk for øvrig My space på nettet for å høre smakebiter fra de forskjellige artistene )

Markedsføringen har foregått via en gruppe på Facebook,plakater i nærmiljøet, reportasje i
Lierposten og på Liernett, samt den alltid effektive jungeltelegrafen.

- Det har vært positiv respons fra det lokale næringslivet, sier Ingunn Fuhlendorff ( th på bildet nederst på siden) som vil takke flere firmaer som har bidratt med enten pengestøtte eller gitt effekter etc.

På en for anledningen, utvidet rampe ved Godslageret vil artistene sende sine toner utover festivalfolket, og det vil serveres mat og drikke begge dager.

Ingunn og Linda A. Rustan håper dette arrangementet kan bli en start for senere gjentagelser med samme ramme, hvor folket skal komme å kose seg med gode venner, variert musikk og god mat og drikke.

- Cirka 25 frivillige medhjelpere vil bidra denne festivalhelga, og disse er gull verdt, sier Linda og Ingunn som opplyser at det kan være smart å forhåndskjøpe billetter, men at det også er muligheter for å kjøpe disse ved inngangen.

Billettene koster kr. 150,- for dagpass og 250 for helgepass. Disse kan kjøpes på Toget Cafe og pub i Lierbyen eller på Outland Drammen.


Forrige artikkel:Godt nyttår! Enig……?Neste artikkel:Romjulsmusikk
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Tirsdag 2. september 2008 08:59: Svein
Dette blir kjempemoro ! Håper så mange som mulig kommer for her har arrangørene virkelig gjort flere scoop når d gjelder valg av artister. Gleder meg til å ta med venner til helga !!!!!!

Svein C.
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode