Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 87db0872395eb5705d968d67b49df9c5

Åpen scene i Lierbyen

150 ungdommer og noen få gamlinger hadde møtt frem på musikkverkstedets konsert. Publikum fikk et gjensyn med gamle og kjente band, samtidig som de fikk se noen nye fra Drammen.


Dead Sheriff fra Drammen.

Dead sheriff fra Drammen var kveldens høydepunkt. De spiller energisk gladpunk, og de spiller høyt. Dette er forholdsvis voksne karer, som når som helst kan komme til å dukke opp på skjermen.


Dead Sheriff

Gitaristene utnyttet scenen så langt det var mulig. Energisk gladpunk er tydelig litt av en styrkeprøve. Navnet Dead sheriff, tipper jeg er avledet av det mer kjente "Dead Kennedys", det sier sikkert det meste om sjanger og trøkk.


US Marshall

150 mennesker på 50 kvaderat varmt og klamt. Lydnivået var også i tøffeste laget for undertegnede, jeg er vist blitt gammel.


Fluffy Bunny fra Drammen

Fluffy Bunny fra Drammen klarte ikke å løfte taket på gamle Hegg. Derimot klarte de å senke gulvet. Folk jeg snakket med etterpå sa at gulvet var 40 cm lavere på midten enn ved veggen.


Hopp, hopp, hopp

Alle vet at kaniner hopper. Vokalisten i lodden-kaninbandet hoppet hele tiden. Det gjorde også 100 - 150 tilhørere. Når 150 mennesker hopper i takt i andre etasje på et gammelt tømmerbygg, gynger det skikkelig. Jeg hørte etterpå at gulvet hadde seget en del på midten. (H)oppsann! Nå må jeg ikke glemme å si at bandet var helt topp. De spilte musikk i gata "Green day" og hun sinte tenåringen (Avril ettellerannet). Suverent bra. Skal du arrangere skolefest eller juleball eller noe slikt. Et par tusenlapper eller noe slikt og du får sikkert dette kjempebandet til å fikse stemning.


SMD holder koken

SMD er i ferd med å bli veteraner. Det høres, de spiller stadig bedre. I kveld spilte de bare nye låter. Litt rufsete innimellom, men det er tross alt et livearrangement. Gutta fra Tranby fortsetter å vokse.


Dette er ikke Pinkie pop.

På spillelista sto det at det var Pinkiepop som skulle opptre. Da bare Tobias og Øyvind dukket opp, skjønte vi at dette var noe helt annet. Dette ble noe slikt som Pinkiepop unplugged, følsomme coverlåter og rolig atmosfære. Det er vel hva du får når du setter 2 gode gitarister og sangere på ei scene i Lierbyen klokka 11. Den nye plata til Pinkiepop er foresten kjempebra. Du kan kjøpe den på musikkverkstedet for en 30-lapp.


Kulepenn hviler ut etter kvelden.

Kulepenn var ferdig med å spille da jeg kom.


Verstingene i Terrastate.

Verstingene i Terrastate hadde også rast fra seg. De stilte villig opp til avfotografering. La meg avslutte med å nevne Neverland. I kveld gjorde de en ordentlig rølpete opptreden. "3 gutter spiller coverlåter de ikke har fått øvet inn skikkelig etc." Dette var nok ment som et humoristisk innslag, og publikum var i 100. Jeg var bare i 70, men vet samtidig hva dette bandet egentlig er godt for. Jeg skal innrømme at det var morsomt. På gjensyn!

Forrige artikkel:Neste artikkel:Liernett - Trenger vi ei internettavis i Lier?
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode