Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

Det ble til slutt Gullaug

Etter mye frem og tilbake er det endelig vedtatt hvor det nye sykehuset skal ligge

Styret i Helse Sør fattet tirsdag formiddag et historisk vedtak om at det skal bygges nytt allsidig akuttsykehus på Gullaug i Lier. Sykehuspsykiatrien skal stå klar i 2012.

Det var helseminister Sylvia Brustads (bildet) tolkning av Soria Moria-erklæringen som ble utslagsgivende da styret i Helse Sør i formiddag behandlet spørsmålet om bygging av nytt allsidig akuttsykehus i Nedre Buskerud, skriver Sykehuset Buskerud HF på sine egne nettsider.

- Jeg synes det er en gledens dag for pasientene. Det er de som er de seirende etter dette vedtaket, sier ordføreren Ulla Nævestad til Drammens Tidende.

Styret fattet et enstemmig vedtak med følgende ordlyd:
1) Styret vedtar at det skal bygges nytt allsidig akuttsykehus i Nedre Buskerud og hvor sykehuspsykiatrien skal realiseres innen 2012. Fremdriftsplan for utbygging av den somatiske delen av helseforetaket vurderes i den varslede totale investeringsplanen for Helse Sør i november 2006. Kongsbergdelen av Blefjell Sykehus skal opprettholdes.
2) Styret viser til foreliggende rapporter og gjennomført utredningsarbeid i regi av Sykehuset Buskerud HF og går med denne bakgrunn inn for at nytt allsidig akuttsykehus lokaliseres i Lier (Gullaug).
3) Styret ber administrerende direktør sende sak om nytt sykehus i Nedre Buskerud til Helse- og omsorgsdepartementet for godkjenning.

Les mer på nettsidene til Sykehuset Buskerud:
http://www.sykehuset-buskerud.no/modules/module_123/proxy.asp?D=2&C=648&I=8605

Forrige artikkel:Årets lengste dagNeste artikkel:Video fra konserten på bygdetunet

Flere artikler

© 2020 Sylling Hardcode

Nytt fra Sylling Hardcode nå: cpm.wiki