Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 0ea0fb642b4e256d70377991f19c6b9c

Lover ingenting

Helseminister Sylvia Bustad har ingen umidelbar løsning å komme med for å forbedre forholdene ved Lier sykehus

Helseminister Sylvia Brustad har fått høre mye om Sykehuset Lier sine kummerlige forhold. Torsdag besøkte hun det psykiatriske behandlingssenteret på eget initiativ.

Helseministeren pratet med både ansatte og pasienter og konkluderte med at pasientbehandlingen var utmerket, men hun la ikke skjul på at fasilitetene ikke var som de skulle være i Norge anno 2008.

- Vi ser at deler av bygningsmassen ikke er oppdatert i forhold til den virkeligheten vi lever i dag, understreket Brustad i et intervju med Dt-Tv.

De gamle bygningene er preget av mangel på vedlikehold ( se bildene nedenfor). Opptil åtte pasienter deler toalett, flisegulvene er uten oppvarming og oppholdsrommene har dårlige lysforhold.Forrige artikkel:Den gode skoletimenNeste artikkel:Rotfast liung
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Mandag 28. januar 2008 06:51: Tore Dahl
Er dette en virkelighet i dagens Norge? Jeg vet jo at det er det. Har gåttt mang en gang inne og utenfor byggningene. Vi er et rikt land på fattigdom her i landet. Dette bilde her med gamle millitære vannhengere minner meg om en avlagt krigsplass i Øst Europa. DETTE er dagens Norge sett fra mange mennesker som lider og har det vondt. Kunne vi kke snart gi de litt godt de også?
De fortjener det. Har du hatt eller kjenner noen med psykiske problemer, jeg gjør det. Jeg vet hva dette har å si for en pasient.
Det er................
Onsdag 6. februar 2008 17:10: Silje Folde
Hvorfor skal man rive Gamle Lier sykehus ?
Det er gammelt , hjemsøkt osv , men tenk hvor mange som hadde likt å se dette !Og det blir jo som å rive Auchswitch- på en måte :S Jeg for min del har en STOR drøm om å se Gamle Lier sykehus in real life !
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode