Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 2c1aa80cbdb781141970b45c0676aa08

Slik blir du rik

Opptil 4000 % fortjeneste på 25-35 år

 
Husker du femøringen, eller kumlokket? Kunne du snu på en femøring, eller har du gått fem på og sittet igjen med noe som ikke var verdt fem flate øre. Hadde du beholdt kumlokket og solgt det i dag, kunne du fått to kroner for det og tjent 4000 %.
Derfor lønner det seg antakeligvis ikke å spare i banken der du ikke kan være sikker på å få igjen de samme pengene du satte inn. Madrassen er bedre.

Lier stasjon har etter hvert opparbeidet seg et godt renommé blant brukthandlere og samlere fra fjern og nær. Og på lørdag var det stor trafikk på det trivelige stasjonstorget. Henrik Brun og Kjell-Tore Molvik fra Sande hadde blant mye annet en eske med femøringer til en stykkpris på to kroner.

 Men gamle tegneserier, blader videoer og postkort hadde også hatt en viss verdiøkning i forhold til opprinnelig pris. - Vi lever ikke av salget, men er ivrige samlere som har utvidet virksomheten med å drive litt oppkjøpsvirksomhet med tanke på videre salg. Vi samler ikke på alt. Og har vi noe andre mangler i samlinga si, kan vi gjøre dem litt gladere og forhåpentligvis bli litt rikere selv, sier Henrik. Som regner med å være tilbake i Lier neste gang det er bruktmarked.

Forrige artikkel:Leder NM i motocrossNeste artikkel:Ved ukeslutt
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Mandag 20. august 2007 10:33: Tron Stad
Jeg har en boks full av femører. Mottar gjerne tilbud fra interesserte.
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode