Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: ff954aebbf42c71cd1ca08b38efb5d18

Bokmarkedet

Noen fotnoter

For samlere har bokmarkedet en helt spesiell interesse. Det gjelder å få komplette serier , enten det er "Donald", "Hardyguttenen", "Hvem, hva, hvor" eller singler av Catarine Valente. For på bokmarkedet fins det også interessante eksemplarer av sjeldne vinylplater.

Helge Hoftun er samler av natur – bøker, våpen, sjakkbrikker, tegneserien , you name it. Nå er det huller i Fantomsamlingen som skal tettes. Det blir som å mangle en tann i ellers plettfri tanngard, den tapte tanna tar all oppmerksomheten.  Hoftun er en ivrig leser , og spesialfeltet er Fremmedleigionen. En interesse så sær at han vel neppe selv på Menighetshusets bokmarked kan vente å finne litteratur om den myteomspunnende organisasjonen. Men Hoftun skriver også bøker selv. Han har flere manuskripter liggende og håper å få gitt ut noen av dem om ikke så lenge. 

Hanna Hoftun er interessert i alternativ medisin, særlig healing som hun selv har praktisert. Bokmarkedet har et vell av bøker som tar inn på et langt borte fra den tradisjonelle skolemedisinen, og har favnen og er storfornøyd med hva hun har fått tak i. Nå blir det kaffe og vafler før kursen settes mot Sylling der bøker og tegneserier skal få et nytt liv.

Sissel Wærsted Olsen og Per Otto Olsen er ivrige bokelskere. - Jeg har alltid lest mye, sier Sissel. Og hjemme har hun et helt bibliotek. Til og med en egen avdeling med barne  -og ungdomsbøker som hun håper skal bli til glede for barn og barnebarn.  - Jeg har historie mellomfag og er naturlig nok interessert i historisk litteratur og biografier.

Hun har funnet fram noen mursteiner om både Stalin og Karl Marx. Kanskje bøkene helst burde gått direkte på den historiesk skraphagen? 

Det  kommer stadig nye biografier om personer som tilsynelatende har fått sine liv brettet ut til minste detalj. Likevel er det  nyttig  å lese  eldre biografier for å se hvordan personer, gode eller onde,  blir oppfattet innenfor forskjellige tidsepoker. Nå har hun i noen dager vært oppslukt av Cæsar. Så vidt  jeg husker ble han stukket ned for mer enn 2000 år siden, men han har aldri sluttet å fascinere mennesker opp gjennpm århuindrene, og det takket være det trykte ord.

Per Otto har funnet fram noen bokklubbsbøker av Agnar Mykle.
- Jeg er  kanskje mer altetende og leser litt  mer på slump, sier han. Men Mykle er så mye mer enn noen avsnitt i "Sangen om den røde rubin". Og på bokmarkedet fins bøkene som bekrefter akkurat det.
Forrige artikkel:Skål for de frivilligeNeste artikkel:Nyttårsbilder fra Lier
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode