Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 9a60b42c33999e3485ea567e0ca361c9

Ingen kommunal streik

Det så lenge ut til at 129 kommuneansatte i Lier skulle bli tatt ut i streik

- Meklingen var vanskelig, og en løsning satt langt inne. Jeg er glad for at innbyggerne slipper de ulempene en streik medfører, sier administrerende direktør i KS, Olav Ulleren (bildet).

Partene ble sent onsdag kveld enige, mer enn ett døgn på overtid. Streikefaren er dermed over for lærere og andre kommuneansatte.
KS og organisasjonene arbeidet hardt under meklingen i KS-området for å få på plass en løsning som alle parter kunne akseptere. Meklingen var komplisert. I tillegg til Hovedtariffavtalen var det flere tunge saker som måtte løses, som Hovedavtalen og lærernes arbeidstidsavtale, melder KS i en pressemelding.

- Jeg legger ikke skjul på at vi måtte strekke oss langt. Samtidig har vi oppnådd positive endringer, sier Ulleren. Blant annet var det viktig å få på plass et bedre samarbeid om utvikling i skolen.

Ansatte i kommunal sektor har bidratt til effektivisering og omstilling, og på denne måten til en bedre kommuneøkonomi. Omstillingsarbeidet fortsetter på flere områder. Oppgjøret, med blant annet en lokal pott, vil stimulere til videre fornyelse i kommunesektoren.

Forrige artikkel:Godt Nett-ÅrNeste artikkel:Båndtvang i alle lysløyper
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode