Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: b92abb87d7e7eac63f67b262c0c20ff4

- Grønn løsning for nytt sykehjem

Mens politikere og administrasjon jobber med å finne plass til et nytt sykehjem, kommer John Høgslund med et friskt og grønt innspill.

Høgslund ønsker nemlig at sykehjemmet skal ligge der vaskeriet ved Lier sykehus ligger i dag. Og ikke bare det, men han ser for seg at deler av de eksisterende byggene kan være et brukbart utgangspunkt. Det er går godt an å tenke nytt samtidig som man benytter seg av noe gammelt.

 

John Høgslund vil ha et energieffektivt nytt sykehjem, som vist på det øverste bildet, der vaskeriet ved Lier sykehus holder til i dag.

Det er langt fra noen ominnredning av de gamle byggene han ser for seg, men en gjennomgripende fornyelse frem til et topp moderne anlegg som både gir de 48 plassene kommunen tar sikte på og et servicetilbud for både beboere og andre i nærområdet.

- Bygget må være energieffektivt, understreker Høgslund, som vil benytte solcellepaneler og annen teknologi for å redusere kostnadene til oppvarming og kjøling. Den sør-vestvendte plasseringen er også et pluss i energisammenheng, legger han til.

Det nye sykehjemmet vil inspirere til videre utvikling av det store sykehusområdet, som nå ligger delvis brakk.

Plasseringen ved Lier Sykehus vil være mer hensiktsmessig enn i Lierbyen, sier Høgslund og nevner blant annet nærheten til turveier og grøntanlegg. 

Forrige artikkel:Toget er gåttNeste artikkel:
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Fredag 13. januar 2012 11:48: Mona Kristoffersen Johansson
Den ideen likte jeg veldig godt=) For ett flott areal å bruke til beboere med parkanlegg og greier=) Tommelen opp=)
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode