Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: f26b8112faeccc4372a769b9993d2546

Bør få erstatning

Etter at streiken ble avsluttet vil mange mennesker, som for eksempel foreldre med barn i SFO, kunne ha krav på erstatning --

- Foreldre med barn på SFO eller i barnehage bør få erstatning av kommunen hvis de har lidd tap under streiken, mener Forbrukerrådet.

- Foreldrene har betalt for en tjeneste som kommunen ikke har levert. Da har de krav på å få erstatning for dokumenterbare økonomiske tap, sier underdirektør for offentlige tjenester Terje Killi ved Forbrukerrådet.

– Det har vært noen situasjoner ute i skolene der elevene har vært uten tilsyn, og det har vi måttet avklare. Vi har også flyttet elever over i andre klasser, sier Einar Heitmann til Drammens Tidende.

Meklingsløsning – streiken over i KS-området
Etter 13 dager i streik, la meklingsmannen onsdag 9. juni frem et forslag som partene kunne enes om. Streiken ble avblåst kl.17.00 i dag.

Vg Nett skriver, blant annet, dette etter at streiken ble avblåst: Mens kommunene har spart flere hundre millioner kroner under streiken, har hverdagen blitt snudd på hodet for dem alle snakket varmt om å skåne.
 

Ifølge VG Netts streikekalkulator kan norske kommuner ha spart nesten 900 millioner kroner i reduserte lønnskostnader bare i løpet av streikens 10 første dager.

Vi har ennå ikke fått info om de tilsvarende tallene for Lier kommune, men det dreier seg om svært betydelig beløp i sparte lønnsmidler, fordi over 200 lønnstakere var i streik den siste uka.

Forrige artikkel:Siste julebrev fra MalagaNeste artikkel:Smilte fornøyde
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Torsdag 17. juni 2010 22:35: Ola Dunk
Erstatning, hvorfor det?

Det er nå en gang slik at det er lov å streike i Norge og da må man forvente at slikt kan skje. Så hvorfor skal man kunne kreve erstatning for noe slikt, leit for de som rammes men det blir for dumt gjør det ikke?
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode