Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: bbebeb18eb8e11de9bff1f68ba3f5630

Tviler på NRK s redelighet

- Det er viktig at velgerne gis riktig informasjon og informeres på en oppklarende måte av statskanalen, mener Ståle Sørensen, fylkes - og valgkampseskretær for Venstre.

Disse kan du stemme på i Buskerud” lyder overskriften på NRK Østafjells websider, nedenfor finner du bilder av i alt åtte kandidater fra de største partiene i Buskerud – men intet bilde av Venstres Ulla Nordgarden

På de siste landsbaserte meningsmålingene får Venstre en oppslutning på 6,1 (19. august) og 6, 2 % (18. august).

Venstres mål om 7 % oppslutning er realistisk, og det kan svært godt ligge til rette for at Ulla Nordgarden er Stortingsrepresentant for Buskerud fra høsten.

Det er viktig at velgerne gis riktig informasjon og informeres på en nøytral og oppklarende måte av statskanalen NRK. Venstre har fylkesvaraordføreren i fylket, varordfører i Sigdal kommune og ordfører i Ål kommune. Venstre er et viktig parti i Buskerud! Og holde et slikt parti utenfor det gode selskap, på den måten NRK her gjør, kan slå tvil om NRKs redelighet i dekning av valget, dette er aller mest trist for NRK. Dette sier fylkes- og valgkampsekretær for Buskerud Venstre Ståle Sørensen.
Han forlanger at NRK retter opp feilen umiddelbart.

Forrige artikkel:Ett år etter MangfoldsåretNeste artikkel:- Fikk brukt fysikken
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Torsdag 20. august 2009 07:32: Velger på vandring
Pussig sak. Venstre har jo fått like mye plass som de andre partiene, bortsett fra på den hastverksprega bildekollasjen med kjente og ukjente fjes.

Trivelig om Ulla Nordgarden kommer på tinget, men om hun ikke gjør det, skyldes det neppe at hun ikke fikk med fjeset sitt blant bildene et sted langt inne i NRKs nettjungel.
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode