Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 8e2879638b96eb6b7c2b8abb77f89ad2

Full stopp igjen for Toget

Toget på gamle Lier stasjon er stengt ”på grunn av lang juleferie”. Intet tyder på at det åpner igjen på nyåret.

Mindre enn to måneder etter at ordføreren blåste i fløyta og viftet med grønt flagg, er det rødt lys og full stopp.

Det ble ingen suksess å gjenåpne Toget på gamle Lier stasjon. Etter at forrige driver ga opp i februar, sto toget tomt  til Per Kristian Strand og hans medarbeidere sist i oktober gjenåpnet spisestedet med betydelig entusiasme, flaggviftende ordfører og stedets hittil mest avanserte meny. Det hjalp bare ikke.

Strand har nå innsett det samme som minst to tidligere drivere har funnet ut: det er ikke publikum nok til å oppnå lønnsomhet i det lange og trange serveringslokalet som er konstruert for helt annet formål enn lunsjer, middager og annen selskapelighet.

Oppvarmingen har vært blant mange uventede problemer. Her ruller Per Kristian Strand inn en oljeovn. Senere måtte hovedvognen isoleres med en lite dekorativ "skjørtekant".

Toget er bare ett av flere eksempler på at velment, men ukvalifisert og lite gjennomtenkt kommunal medvirkning har resultert i kostbare tiltak med usikker fremtid.

"Tuut! Gruppemøter på Toget"
”Lier Venstre har lenge hatt gruppemøtene sine i rådhusets vestibyle. Fra i kveld blir det nye boller. Lier Venstre har gjort en avtale med Toget Spiseri og Pub i Lierbyen”, skrev Lier Venstre på nettsiden sin 14. november, for øvrig det eneste som er skrevet der etter valget i høst, som ikke var mye å skrive om.

”De har tilbudt å holde åpent for oss etter ordinær stengetid”, står det på nettsiden. Nå er det etter stengetid. Ekstraordinær stengetid. For tredje gang.

Forrige artikkel:Eiksetraområdet bestNeste artikkel:Fortsatt utrygg søndagsparkering på Heggtoppen
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode