Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: e9b9cdbc63f66321443c012a4387a40a

Klart for nytt dataparty

I vinterferien arrangerer Tinius Alexander Lystad for fjerde gang LierLAN

LierLAN er et rusfritt dataparty som blir arrangert for fjerde gang i vinterferien 2008. Tidligere har det vært over 50 deltakere. LierLAN har tidligere blitt arrangert på klubbhuset på Tranby, men denne gangen fyrer de opp datamaskinene sine på Engersand forsamlingslokale.

Dørene åpner 16. februar kl 12.00, og stenger igjen først 22. februar kl 12.00. Deltakere kan selvsagt komme og gå når det måtte passe. Hvis du ikke kan komme den første dagen, eller bare har lyst til å være med i tre dager er dette helt OK.
- Dette er en del av fleksibiliteten vi har lagt opp til, forteller arrangør Tinius Alexander Lystad.
- Billettprisen er den samme uansett når du kommer, når du drar og hvor lenge du blir: 100 norske kroner. Du får tilbake 50 av disse kronene hvis du er med å rydde ordentlig før du drar.

Alexander forteller at de ikke har noen aldersgrenser. - Typisk er flesteparten av deltakerne mellom 12 og 25 år, men vi har også yngre og eldre deltakere. Alle datainteresserte er selvsagt velkomne, uansett alder.

LierLAN er et godt alternativ til lange skiturer! konstaterer Alexander, før han fortsetter med forberedelsene til vinterferiens store happening for datafrelst Lierungdom.

Mer informasjon og påmelding:
http://www.lierlan.no

Forrige artikkel:Godt nyttår! Enig……?Neste artikkel:Romjulsmusikk
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode