Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: b93790e071d3d25ba479044ab9424b52

Hva med andre løypevalg i vinterferien?

Anne Gallefos Wollertsen, kontorleder i Drammen og Oplands Turistforening kan friste med premiemuligheter for barna

Ta deg en tur - eller flere - i de flotte og koselige skiløypene i Drammens nordmark og på Konnerud, og vær med i trekning av fine premier! Alle barn som skriver seg inn i registreringsbøkene til Drammens og Oplands Turistforening (DOT) ved Risdalstårnet eller på Tverråsutsikten, blir med i trekningen.

På Konnerudsiden tar man skia fatt til det flotte utsiktstårnet på Risdalsåsen, hvor registreringsboka henger. Det blir merka med røde bånd fra den preparerte skiløypa og inn til tårnet. Startsteder kan være, for eksempel, Konnerud og Austad-området.

På Drammens nordside kan du følge preparert skiløype til Tverråsutsikten. Du kan følge preparert skiløype fra, for eksempel, Eiksetra turisthytte i Lier, som har åpen kafeteria i helgene fra kl. 11.00 - 16.30 og tirsdag, onsdag, torsdag og fredag fra kl. 12.00 - 16.00 i vinterferien.

Eller du kan starte fra Landfalltjern eller Spiralen i Drammen, fra Solbergelva eller fra Ulevann i Krokstadelva eller Kanada i Lier og følge fine skiløyper fram til turmålet Tverråsutsikten. Derfra er det flott utsikt vestover mot Skrim og Blefjell og enda til Brattefjell i Rauland i Telemark. Nordover ser du Eggedalsfjella og Norefjell. Det blir merka med røde bånd fra skiløypa og ut til Tverråsutsikten.

På turmålene henges det opp postkasse med bok til å skrive seg inn i. Dette er klart fra søndag 21. februar. På slutten av skisesongen, det vil si, etter påsken trekkes det ut vinnere blant barna som har skrevet seg inn i bøkene, og som får flotte premier! Merkinga og bøkene blir hengende ute til over påske, dersom føret tillater det.

God tur!

Hilsen Anne Gallefos Wollertsen

Forrige artikkel:Siste julebrev fra MalagaNeste artikkel:Smilte fornøyde
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode