Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 397dd365c79067c9a56f21506866d83a

Sett i Lierbyen

Sett i Lierbyen: Liernetts syklende reporter

Vi vet ikke om det var hensynet til helse, miljø eller økonomi som fikk journalist Lerberg til å hive seg på sykkelen der nord i bygda, men sikkert er det at Liernetts utsendte nådde frem til loppemarkedet i Frogner menighetshus bare minutter før markedet stengte.

Noe av forsinkelsen skyldes at Lerberg, da han omsider nådde bygdas mer sentrale strøk, tok en god pause for å fortelle noen tilskuere om alle farene som truer den som forsøker å ta seg frem langs østsideveien på sykkel. Til gjengjeld var han nødt til å lytte til en omfattende reiseberetning fra et par av de fremmøtte.

Journalist Lerberg fikk dermed oppleve det som skal være alle journalisters mareritt: å komme frem så sent at maten er borte og bare jobben er igjen.

Vi er ikke kjent med hvordan returen til Sylling forløp, men vi tar Lerbergs framifrå reportasje fra loppemarkedet som et bevis på at han må ha nådd heimen uten skadevoldende nærkontakt med andre trafikkanter.

Alt i alt en fin innsats fra både journalisten og – ikke å forglemme – de mange kvinner og menn som sto på før, under og etter menighetshusets årvisse loppemarked.

Forrige artikkel:Skål for de frivilligeNeste artikkel:Nyttårsbilder fra Lier
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Mandag 20. august 2007 12:35: Thorvald Lerberg
God jpbbsøknad i Liernett
Mandag 20. august 2007 19:20: flisa
"syklende reporter"? "veltende" er vel mer korrekt...?
Lørdag 25. august 2007 15:37: Kame Ramann
Tross litt humor i teksten var "syklende reporter" ment som en hedersbetegnelse på en liung som bruker en god del fritid på å gjøre andre kjent med store og små nyheter.

At han sykler, viser at han i tillegg har sans for å ta vare på både miljø og fysisk form. Jeg vet ikke om en eneste syklist som ikke har falt av sykkelen en eller flere ganger, men jeg er slett ikke sikker på at mange av dem har våget å legge hendelsen på nettet etterpå. Og helt sikkert ikke med nærbilde av et blått øye.

Tenk hvor fint det hadde vært for informasjonsflyten i Lier om det hadde vært en liten hær av syklende reportere som sørget for å gjøre andre kjent med det som skjer i bygda.
Lørdag 15. desember 2007 23:42: Mille
Nå må Liernett få stengt disse "gutta" fra nettet. Her er det inntrengere som planter spor også på de som går inn på Liernett.
Sikkerheten på Liernett er for dårlig.
Det er ingen andre "blogger" jeg ser som er så dårlig som Liernett.
Sikkerheten er for dårlig og "gutta" følger spor og kommer hjem til folk som tester Liernett.
Søndag 16. desember 2007 19:05: Svend Asbjørn Sylling
Hvis det er de kryptiske meldingene som dukker opp med jevne mellomrom du sikter til, så er det dessverre ikke så mye vi kan få gjort med det.
Disse kommentarene er lagt igjen av automatiske "roboter" som er programmert til å gå inn på nettsteder som Liernett for å spre sitt budskap og sine linker.

Men jeg skjønner ikke hva du mener med at sikkerheten på Liernett er for dårlig. Sikkerheten din blir ikke påvirket av om du leser Liernett eller ikke. Sikkerheten din blir heller ikke påvirket av hva andre skriver i kommentarene her.

Men jeg er glad for at du fortsatt leser Liernett til tross for at den jo er den dårligste i sitt slag.
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode