Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 69241187346c2e4f6b21fa46c4a597cb

Loppemarked på Frogner menighetshus

Fredag og lørdag var det loppemarked på Frogner menighetshus Vi var der tjue minutter før slutt

Å …… satt i kveldinga  og koste seg med skillinga…….

"Pengegalloppen" har for lengst passert 50. Likevel har det  å telle penger langt fra gått  av moten. Men om ikke lenge fins det vel kortterminaler overalt der kjøp og salg er på gang – til og med rundt halsen på selgerne på lokale loppemarkeder.

Utenfor Frogner Menighetshus var selgerne utstyrt med pengevesker skilt og vester. Og Torlaug Helgerud som var godt i gang med opptellinga etter to dagers hektisk salg, skulle så langt fra kose seg med skillingene alene, slik det står i visa. Nei, det nesten sekssifrede beløpet skal gå til Stiftelsen Frogner Menighetshus, og derfra vil pengene brukes til vedlikehold og nødvendige kostnader. Og i sum vil alt komme de mange brukerne til gode.

Det beste er gått, men det rareste er kanskje igjen, smiler Åse. S. Ødegård, Kari Brugård og Tordis Hegg som har laina opp rariteter "en masse" på bordene. I platebaren i tredje fins fortsatt godbiter på vinyl, alt fra Bach til Beatles. Men i avdelingen for billedkunst passer restbeholdningen best for folk med særegen smak. Men rammer, for all del,
her er nok  av den sorten.

Ute lempes teakskap og annet 60 – talls tilbake på lastebilen, og de best kjøpene kan antakelig gjøres i sekundene før gjenstandene kjøres bort til en til uviss skjebne.

Jan Heitmann har høstens dugnadsprogram i hodet og kan fortelle om bokmesse, julemesse og en spesiell utstilling som de har kalt ”Fra tre til plast”. – Og ikke glem auksjonen, sier Heitmann som er godt fornøyd med årets loppemarked.

 

Forrige artikkel:Skål for de frivilligeNeste artikkel:Nyttårsbilder fra Lier
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode