Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: f6372074777745d94d5f77975c10c8b0

Lier Volleyballklubb herrer elite

Hjemmekamp lørdag 15.10 mot BK TROMSØ

Lørdag 15.10 møter Lier BK Tromsø i Syllinghallen kl. 16.00. BK Tromsø er regnet som en av seriefavorittene. Tromsø ble nr. 2 i fjorårets serie og vant serien året før der igjen. Tromsø består av en fin blanding av unge og rutinerte spillere. Vi er dog av den oppfatning at årets utgave av Tromsø er noe svakere enn de siste årene, i alle fall foreløpig. Dette skyldes en del uro rundt trenersituasjonen, der hovedtreneren trakk seg før nyttår, og de har hatt diverse midlertidige løsninger. Nå har de imidlertid ny islandsk trener på plass, men han kommer først i slutten av oktober. Dog vil han lede de i kampen mot oss på lørdag.

Lier mot BK Tromsø er også litt David mot Goliat. Mens Lier sitt elitelag har ett budsjett på ca. 150.000, spillere som gjør mesteparten av jobben og en trener som kun får dekket utgifter har BK Tromsø til sammenligning en samarbeidspartner som alene bidrar med over 100.000, en trener delvis lønnet av klubben og ett mye større støtteapparat rundt elitespillerne. Mens ett fåtall av spillerne til Tromsø er fra Tromsø er grunnkjernen av spillerne på Lier fra Lier/Drammen. Det gir oss en flott identitet som vi skal utnytte!

Vi er positive foran morgendagens kamp. Vi har hele tiden stor fremgang, og har trent bra de siste ukene. Vår trener er imponert over de skritt vi har tatt, og mener at vi kan slå Tromsø i morgen! Tromsø har slitt litt i det siste og vi tror ikke Tromsø vil være så mye bedre enn Førde som vi burde slått for 14 dager siden. Vi vet derfor at vi har sjanse i denne kampen dersom vi lykkes med spillet vårt og greier å presse Tromsø i serven. Vi vil blø for drakta vår!

Velkommen på kamp!

Forrige artikkel:Sylling ikke på nettNeste artikkel:Aksjoner
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode