Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: cee73efde326b1d0fe3332c403bfcd1a

Flere løpsalternativer

Det tilbyr løpsleder Per Morten Krogh som håper på fine forhold for de påmeldt 272 løperne, et stort antall barn og trimmere under Kraftløpet på søndag.

- Det har vært gledelig stor interesse for Kraftløpet, sier Per Morten Krogh til Liernett i kveld.

Fristen for påmelding til selve Kraftløpet fra Hennummarka skole er blitt utsatt til kl 24 i kveld. Alt overskuddet går til Aktiv mot kreft.
I tillegg til at barneløpet og Kraftmarsjen får god oppslutning, har den optimistiske løpslederen stor tro på det nye tilbudet til for løpsglade mennesker.

- Vi informert om barneløpet via e-poster til skolene i juni. Elevene har fått såkalt sekkepost med hjem. Vi håper på god deltakelse blant de yngste, sier Krogh. Med mange barneløpere og trimmere håper SK Kraft at målet om 400 løpere innfris.

Skigruppa i Lier IL er ansvarlig for tidtakingen. Det legges opp til et riktig trivelig arrangement. Tranby skolekorps er engasjert. Som gjenytelse får de inntekter fra kiosksalget.

Utdelingen av startnummer skjer kl 10. Arrangøren legger opp til premieutdeling spå fort som mulig etter at siste løper er i mål og resultatene er klare, cirka kl 1345.

Løpene

Barneløpet ca 900m (0 - 9 år) går i området rundt Hestesletta. Start kl 1100
AGR Kraftløpet, 5.5 km (10-99år) Løypa går opp den beryktede Kraftvegen og snur hjemover igjen ved Kraft parkeringsplass. Fellestart kl 1200

AGR Kraftløpet, 10.5 km (14 - 99 år) Samme løype som 5.5 km til Kraft parkering, over Kraftkollen og veien tilbake rundt Kraftkollen. Mellomtid måles etter ca 8km.  Spurtpris til første løper opp på Kraftkollen 481moh(ved masta).  Fellesstart klokken 1200. Elektronisk tidtaking(emit).

Nedoverbakkeløp, 2.5 km (10-99 år) er et løp du får med som bonus ved å delta i 5.5 km eller 10.5 km. Her kan de som løper 5.5 km konkurrere mot de som løper 10.5 km. Tid registreres på mellomtidsstasjon ved Kraftparkering, og da er nedoverbakkeløpet i gang. Elektronisk tidtaking(emit).

Kraftmarsjen, 5.5/10.5 km (0-99år) starter fra 10:00. To valg: Den lange eller korte løypa. Turen over Kraftkollen anbefales. Ingen tidtaking.

Løpskarusell neste år?

Tradisjonsrike Kanada rundt har en sterk stilling blant landeveisløpere og motbakkeløpet Eggekollen Opp har blitt en slags «høstens vakreste eventyr» for idrettsfolket i Lier. Blir det suksess for Kraftløpet kan man får i gang en løpskarusell, antyder styret i SK Kraft. - Vi har fått en henvendelse på dette, sier Arne Sand, en Gårdsgutta bak det vellykkede  Eggekolllen opp.- Vi er veldig positive til den nye løpet og vil ta stilling til et eventuelt samarbeid om en løpskarusell senere, sier han. Han regner med at flere som vanligvis deltar i Eggekollen opp stiller til start på søndag. Selv tror han ikke han blir med i det første løpet.

Men arrangøren har i alle fall «kongen» av Kanada rund, Øystein Mørk, på startstreken. Løpsleder Per Morten Krogh håper at værmeldingen stemmer. Det er varslet delvis sol, vel 20 grader, så og si ikke nedbør. Dt er er en stor fordel når det skal løpes nedover. Arrangøren har sikret seg om det blir skader. Lier Røde Kors er på plass.

Les mer her: http://kraftlopet.com/

Les også denne artikkelen: http://www.liernett.no/6386-da-skikongen-kom

Forrige artikkel:Nye landskamperNeste artikkel:Fjolls til fjells
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode