Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 54b676d242906657e2a43b72947999f3

Vond opplevelse

Sindre J Haverstad var i sin livs form under NM for fem uker siden, men VM i skiorientering er blitt en skuffelse for liungen.

Det ble bare en 28. plass fra NTNUI-studenten fra Tranby i går. Verdensmesterskapet arrangeres i Tänndalen nordvest i Härjedalen i Sverige.

- Kreftene tok aldri slutt i dag heller. De var aldri der. Jeg hadde bestemt meg for å åpne rolig for å forsøke å gå meg inn i løpet, da jeg var usikker på formen. Det gikk tungt fra start og var helt tomt etter halvgått løp. Jeg begynte å fryse kraftig. Slet med å komme meg både opp og ned bakkene. Det var vondt, skriver Sindre på sin hjemmeside

Etter han måtte trekke seg fra mellomdistansen tidligere i uka under mesterskapet, var han klar for langdistanse fellestart på lørdag, men neppe med alt for stor optimisme. Og det ble en skuffende plassering på Sindre. Andre Grigorjev fra Russland, vant foran Staffan Tunis fra Finland med russeren Vladimir Barsjukov på bronseplass. Beste norske plassering hadde Øyvind Watterdal, 8.53 etter vinneren, mens Sindre var hele 20.35 bak teten. Det var 70 deltakere i klassen.

Bronse i kvinneklassen
Marte Renaas stod for den beste norske prestasjonen. Hun var vel to minutter bak vinneren Helene Søderlund fra Sverige, mens Tatvana Kozlova fra Russland tok sølvmedaljen.

Les mer her: http://haverstad.com/

http://skiwoc2011.com/index.php?en&subj=18

Forrige artikkel:Eiksetraområdet bestNeste artikkel:Fortsatt utrygg søndagsparkering på Heggtoppen
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode