Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: ada2ef5217b13a185600129f117a7d1f

Dramatisk ATV-løp

Liungen Tor-Erik Wam ble kastet av kjøretøyet etter en kollisjon i det danske mesterskapet.

Det var mange gode førere som stilte til start i 3. runde av det danske mesterskapet i ATV, som ble kjørt i Slagelse denne helgen.

På tidskvalen greide Tor-Erik Wam en grei 4. plass. De fem beste førerne hadde noenlunde lik tid. Men Tor-Erik og hans far og teamsjef Torbjørn var ikke helt fornøyd. Tor-Erik burde vært blant de tre, helst de to første for å være fornøyd med startsporet. Nå måtte han vente og se hva de tre foran han valgte. Alt var klart til man begynte å vanne før start. Ved en feiltakelse ble det vannet så mye på den ene siden at det nesten oppstod en stor dam ved enkelte av startposisjonene. Dermed måtte Tor-Erik legge en ny plan for hvilke spor han skulle velge. Tor-Erik er svært konsentrert og fåmælt før start og planlegger alltid svært nøye hva han skal gjøre med faste ritualer.

I det startskuddet gikk og 28 førere satte i vei, fikk en av førerne kast i ATV-en og kjørte på Tor-Eriks venstre side. Tor-Erik spratt borti ATV-en til føreren på høyre side og ble kastet tilbake som en ball mot venstre. Slik gikk det noen ganger før både ATV-en og Tor-Erik gikk kast i kast og han ble liggende på alle fire, kraftig forslått, spesielt i hofta. Men han bestemte seg for å prøve å fortsette, både for å teste kroppen og ATV-en. Sistnevnte hadde fått real juling, men han hadde uansett hatt en i reserve til neste heat. Det var verre med kroppen. Den var det ikke noe å gjøre med, så da var det bare å kaste inn håndkleet og si takk for seg for denne gang.

Hofta var så vond at han ikke klarte å stå på ATV-en, og dermed bestemte han seg heller for å komme til hektene igjen til Norgescupen på Bjørkelangen om to uker.

Tor-erik Wam i aksjon i Slagelse. (Foto: Privat)

Les mer her: www.tor-erikwam.no

Forrige artikkel:Eiksetraområdet bestNeste artikkel:Fortsatt utrygg søndagsparkering på Heggtoppen
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode