Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 89862d026ed554a00129d31d932e9ebc

NM-gull i skiskyting

Anders Brun Hennum holdt stillingen etter 3. etappe før han sendte Ole Einar Bjørndalen og Buskerud av gårde på ankeretappen i dag -

Det var en strålende fornøyd ung skiskytter fra Hennum i Lier som Liernett fikk kontakt i ettermiddag. Rutinerte Ole Einar Bjørndalen sikret seieren for Buskerud i årets NM-stafett på Bardufoss.

- Jeg måtte bruke ett ekstra skudd på stående skyting, forteller Anders. - Etter liggende ble det en strafferunde, men jeg holdt andreplassen.

Med verdens beste skiskytter gjennom tidene, Ole Einar Bjørndalen, på sisteetappe, ble det avansement og følgelig gull på Anders og gutta fra Buskerud.

Vetle Christiansen Sjåstad fra Geilo gikk 1. etappe og Frode Andresen fra Ringerike 2. etappe.

Chrstiansen fikk en meget sterk 7. plass, men tidligere landslagsmann Andresen ble nr 10 på jaltstarten på lørdag.  Anders Brun Hennum fikk en skuffende 28. plass. Men det holdt så vidt til en plass på stafettlaget. Og det ble litt av en opptur i dag for Anders.

Liernett anbefaler å se Sportsrevyen på Nrk 1 i kveld, med reportasje fra årets siste skiskytterkonkurranse på topplan.

For Anders Hennum blir det nå mest studier i Idrettsfag ved Høgskolen i Lillehammer å konsentrere seg om. Men de gode prestasjonene på normaldistansen og i stafetten vil nok bli en kraftig stimulans med tanke på satsinga for neste år for liungen.

Forrige artikkel:Endret kommunestrukturNeste artikkel:Liers nest farligste bussholdeplass?
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode