Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

longLasting: 71df7f75830bd8505dc14cd605887809

Best sammenlagt

Sterk innsats av Lier IL s skiskyttere i helga: Kristian Killingberg, (på bildet) ble kåret til beste løper med en 5. plass og en 7. plass, mens lagkamerat Brage Malm Monstad oppnådde en 6 plass i konkurranse med over 100 skiskyttere under Hovedlandsrennet i helga.

På sprintdistansen klarte Torstein Wiiger Opsahl to meget sterke løp med en 11. plass på sprinten og en 9. plass på normaldistansen i 15-årsklassen på Røros.

Torstein Wiiger Opsahl (nr 2 fra venstre) og Buskeruds 1. lag ble nr 3 på stafetten.

Her er buskerudguttene på seierspallen. Det ble også en fin 5. plass til Buskeruds 2. lag.

Sprintdistansen

I 16-årsklassen oppnådde Brage Malm Monstad oppnådde en meget sterk på 6. plass gikk på 15.26 med totalt to bom. Kristian Killingberg var bare tre sekunder bak med totalt èn bom. Vinner ble Iver Anton Flatås Aune fra Steinkjer på tiden 15.57,  med totalt to bom.

Øvrige lierplasseringer: 39) Aleksander Morsund Karlsen 18.06 (åtte bom), 62) Øystein Kleppe Brittmark, 19.00 (seks bom), 69) Andreas Bjelland Berg 19.17 ((sju bom), 86) Vetle A. koppergård 19-51 (fire bom) og 94) Andreas koppergård 20.31 (sju bom). 113 løpere fullførte.

Foruten Torstein Wiiger Opsahls meget sterke plassering i 15 årsklassen med tiden 17.31 (tre bom), ble det en 45. plass til Bendik Winsvold med tiden 19.01 (seks bom). 105 løpere fullførte. Vinner ble Aleksander Fjeld Andersen fra Geilo på tiden 15.57 (ingen bom). 105 løpere fullførte.

Normaldistansen

I 15-årsklassen gikk Torstein Wiger Opsahl på 24.35 ((to bom). vinner ble Kaspar Lier fra Skatval med 22.33 (èn bom). Bendik Wisvold fra Lier IL be nr 38 med 26.15 (fire bom). 110 løpere fullførte distansen.

I 16 årsklassen var Kristian Killingberg kun 13 sekunder fra seieren som gikk til Even Nordbø fra Fyresdal som gikk på 21.56. Begge hadde tre bom. Øvrige lierplasseringer: 18) Brage Malm Monstad, 24.05 (tre bom), 49) Andreas Bjelland Berg, 25.34 (fire bom), 54) Aleksander Morsund Karlsen 25.46 (sek bom), 59) Øystein Kleppe Brittmark 26.00 (fire bom), 73) Andreas Koppergård 26.46 (fire bom) og Vetle A. Koppergård 27.12 (èn bom). 115 deltakere fullførte.

50 prosent av deltakerne ble premierte. Rennet sto i fare på å bli avlyst på lørdag på grunn av sterk vind.

Forrige artikkel:Liertoppen feirer fødselsdagNeste artikkel:Hvem vil kjøpe Valstadhaug?