Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 059eeae357df74f21a2907defecd8023

O-suksess i Sverige

Synne Strand (th) hevdes seg svært godt i D-14, mens 12-årige Sander Arntzen gikk helt til topps.

Lierbygdas O-lags yngste utøvere har vært i Borås i Sverige for å løpe sesongavslutning.

- Svært gode resultater ble oppnådd. Størst suksess ble det for Sander Arntzen i H12. Han stakk likegodt av med seier i både siste løp og med totalseier etter tre løp. O-event er Sveriges svar på den norske sesongavslutningen Blodslitet. Dog er det sprint på programmet, ikke langdistanse som i blodslitet, kan vi lese på Lierbygdas hjemmeside.

Hjemmesiden skriver også dette: - O-event er et stort arrangement med totalt over 5700 starter, herav over 2500 startende på søndagens zoo-sprint. Til sammenlikning er dette mer enn Norges største arrangement O-festivalen, og nivået er meget høyt.

Helgen ble innledet med nattorientering sprintløp i Borås sentrum. Her fikk Sverre Strand beste resultat i klubben med 3. plass i nybegynnerklassen U1. Sander Arntzen ble nr 5 i H12. Synne Strand fikk en en litt tung start på helgen med 48. plass.

Endelig til topps

- Etter to  deltakelser i O-ringen tidligere år, med gode resultater (nr 3 i 2011 og nr 9 i 2012), men dog ingen seiere, så fikk Sander hull på byllen i helgen. Etter litt stang ut på de to første løpene, med få sekunder opp til pallen, så slo han til en et meget godt løp på søndagens sprint og vant både løpet og sammenlagtseieren, uttaler pappa Bjørn-Willy Arntzen.

Lørdag var det Downhill Sprint. Her fikk Synne Strand  beste resultat med 4. plass i D14. Sander Arntzen holdt seg godt i toppen av listen i H12 med en ny 5. plass.

På søndag var det sprintorientering i dyreparken i Borås. Her slo Sander Arntzen til med seier i H12, og det førte han til topp i sammendraget i Ledex cup. Her ble Synne Strand nr 10 i D-14  og Sverre Strand nr 14 i klassen U2.

Bytter klubb
Det betyr seier nr 20 for sesongen og bedre sesongavslutning kan man jo ikke få. Det betyr også et farvel til Lierbygda for Sander, da han tar overgang til Asker SK for neste år. - Dette fordi tilbudet i Lierbygda blir for ensomt, og han bytter til Asker. Han har jo trent sammen med dem i flere år, via et godt treningssararbeid mellom Asker og Lierbygda, og han tar nå steget videre for å få enda bedre nivå på treningen og konkurranse, samt å bli del i et større klubbmiljø, uttaler pappa Bjørn-Willy Arntzen.

Forrige artikkel:Imponerte på nyttNeste artikkel:Et godt stykke lierhistorie
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode