Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 4313d474d8042f90ca59f4f2e4ef465c

Ridetur ved foten av Hørtekollen

Ekteparet Thorleiv Holst og Nina E. Johnsen nøt det fine været på 1. juledag sammen med hestene Daria og Carlo.

Den svært hesteinteresserte varordføreren har tatt juleferie fra engasjerende lokalpolitikk. - Det er ikke lett, kommenterer ektemannen med et smil.

Nina er oppe tidlig og forer hestene, mens Thorleif fungerer som altmuligmann på det lille småbruket like Modumveien. - Det er lenge siden jeg satt på hesteryggen, påstår Thorleiv, men som ser ut til å trives sammen med den luekledte hesten. Nina og Thorleiv har bodd vel fire år i i Sylling. Nina er født og oppvokst i Lier, mens Thorleiv er bæring.

Alle de tre døtrene er også svært hesteinteresserte ungdommer. Den eldste, Eleonore, har tilbrakt en tid etter Videregånde skole for å dyrke hesteinteressen i Aalborg. Nå fortsetter hun sannsynligvis med idrettsfag ved universitetet der.
Andrea går på Idrettslinja ved St Hallvard med hest som toppidrettsfag. Yngstejenta, Mathilde, går i 10 klasse på Sylling skole.

For tiden har de åtte hester på småbruket. To av dem er gjester på småbruket. - Og en av dem er drektig, så det blir føll til sommeren, røper Nina. De ser ut til å trives godt med de daglige gjøremål, som et småbruk med hester krever. Det er en avkobling etter at jobbene er unnagjort og etter Ninas lange dager med lokalpolitiske møter.

Forrige artikkel:Eiksetraområdet bestNeste artikkel:Fortsatt utrygg søndagsparkering på Heggtoppen
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode